Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Başdeğirmen’den büyük duyarlılık örneği: Belediye Personeline İzin Verdi

Başkan Başdeğirmen’den büyük duyarlılık örneği: Belediye Personeline İzin Verdi

ISPARTA 8.08.2019 12:21:00 0
Başkan Başdeğirmen’den büyük duyarlılık örneği: 
Belediye 
Personeline 
İzin 
Verdi
Isparta'da saat 14.25’te yani yaklaşık 45 dakika önce meydana gelen, korkuya ve paniğe neden olan depremin ardından Belediye binasının dışına çıkan personele seslenen Başkan Şükrü Başdeğirmen; “Bugün izinlisiniz, evlerinize gidin” dedi.
 
DEPREMİN MERKEZ
ÜSSÜ REVİZE EDİLDİ
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ilk etapta depremin merkez üssünün Denizli Baklan olduğunu ve depreminde şiddetinin 6,5 olduğu açıklamıştı. Ancak, bu biraz önce değiştirildi ve merkez üssünün Denizli – Mecidiye – Bozkurt, şiddetinin ise 5,6 olduğu açıklandı.
Söz konusu deprem sırasında paniğe kapılarak bulunduğu apartmanın veya işyerinin penceresinden aşağı atlayan 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Öte yandan, deprem nedeniyle bazı binaların çatılarındaki kiremitler ve duvarlardaki sıvaların caddede park halinde bulunan araçların üzerine düşmesi sonucu maddi hasarların meydana geldiği belirtildi.
BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN
PERSONELİNE İZİN VERDİ
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, deprem sırasında paniğe kapılarak binayı terk eden ve Belediye önünde toplanan personele hitap ederek; “Öncelikle hepimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu dakikadan itibaren kimse binaya girmesin. Herkes evine gitsin. Bu dakikadan itibaren izinlisiniz” dedi.
 
 
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °