Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Basınımızdan memnunum

Basınımızdan memnunum

ISPARTA 26.07.2017 07:10:00 0
Basınımızdan memnunum

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazetecilerle buluşan Belediye Başkanı Günaydın, “Isparta Belediye Başkanı olarak basınımızdan memnunun. Demokrasinin iyi yaşaması için basınımızın olması çok şart” diye konuştu.

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle dün yemekte bir araya geldi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, “24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Dün sayın valimizi ziyaret ettik. Ziyaretimiz oldukça sıcak bir havada gerçekleşti. İkinci ziyaretimiz olarak da sizi ziyaret ediyoruz. Tüm gazeteci arkadaşlarımız Isparta Belediyesi’nin başarılı hizmetlerini elinden geldiği kadarıyla kamuoyuna aktarmaya çalışıyor. Sizler de Isparta kamuoyunun takdir ettiği hizmetlere imza atıyorsunuz. Medya çalışanları adına 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yerel medyaya verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

BASINIMIZ OLGUNLAŞTI

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da Basın Bayramı’nda birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Ben uzun süreli bir belediye başkanıyım. Bu süre içerisinde birbirimizi en iyi tanıyanlardanım. Bu süreçte basınımızın güzelleştiği, iyileştiği yönünde devamlı ilerleme kaydeden basınımızsınız. Isparta Belediye Başkanı olarak basınımızdan memnunun. Geçmişte benim de sizlerin de hataları olmuştur. Bunları yaşadık, yaşayarak da basınımız olgunlaştı. Belki bizler de olgunlaştık. Adet olarak da Türkiye’de emsali olmayacak adete ulaştınız. 14 tane gazetemiz var. Bu da güzel bir olay. Belki bazılarında azalsın fikirleri olabilir ama olsun. Birinin gözünden kaçarsa diğerinin gözünden kaçmaz. Demokrasinin iyi yaşaması ve bu konunun ülkemizde medeniyet açısından gelişmesini istersek basınımızın olması çok şart. Basında birinciyiz. Bu özel gününüzü en içten dileklerim ve samimiyetimle kutluyorum. Basın daha güzel günlere gidiyorsa Isparta’da gidiyor, önü açılıyor demektir” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °