Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Başarılı Müdür Mehmet Tuğrul; Asaleten Atandı

Başarılı Müdür Mehmet Tuğrul; Asaleten Atandı

ISPARTA 13.01.2021 09:08:00 0
Başarılı Müdür Mehmet Tuğrul; 
Asaleten
Atandı
Isparta’da görev yaptığı sürede büyük projelere imza atan ve ardından Burdur’a atanan Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Tuğrul'un Burdur’da asaleten ataması yapıldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararları Resmî Gazetede yayımlandı. Aslen Burdur – Dirmilli olan Mehmet Tuğrul Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne asaleten atandı. Bilindiği gibi, İl Müdürü Tuğrul 5 Mayıs 2020 tarihinde Burdur’a İl Müdürü olarak atanmış ve bu görevi 8 aydır vekaleten yürüdüyordu.
BİR ÇOK KAZANIM SAĞLAYACAK
Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi açıklamasında; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Dirmilli hemşehrimiz Mehmet Tuğrul Burdur il Tarım ve Orman müdürlüğüne asaleten atanmıştır. Burdurumuza hayırlar getirmesini dua ile diler, Müdürümüzün Burdurumuza birçok kazanımın sağlanmasını bir Burdurlu hemşehrimiz olarak sağlayacağına yürekten inanıyorum’’ dedi.
ISPARTA’DA BAŞARILI
BİR YÖNETİM GÖSTERDİ
Bilindiği gibi; Isparta’da uzun yıllar Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde, daha sonra ismi değiştiği için İl Özel İdaresinde yöneticilik görevlerinde bulunan Mehmet Tuğrul, 28 Ekim 2016 tarihinde Isparta Tarım İl Müdürlüğü görevine atanmış ve görev yaptığı yaklaşık üç yıl süresince gerek müdürlüğün çiftçilerle olan diyaloğunu maksimum seviyeye çıkarmış ve gerekse yaptığı tarım ve hayvancılık alanındaki büyük projeleri ile dikkat çekmişti.
Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul’a asaleten ataması ve bundan sonraki görevinde üstün başarılar dileriz.
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °