Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAL’da ikinci yarı perdesi bugün açılıyor: Ispartaspor Akşehirspor’u Ağırlıyor

BAL’da ikinci yarı perdesi bugün açılıyor: Ispartaspor Akşehirspor’u Ağırlıyor

ISPARTA 19.01.2020 08:46:00 0
BAL’da ikinci yarı perdesi bugün açılıyor:  
Ispartaspor 
Akşehirspor’u 
Ağırlıyor
Bölgesel Amatör Liglerde ikinci yarı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Ispartaspor, ikinci yarının ilk maçında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Akşehirspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadyumundaki maç saat 14.00’te başlayacak. Maça taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde (BAL) ikinci devre bu hafta sonu yani bugün başlıyor. BAL liginin ilk yarısı 15 Aralık 2019 Pazar günü Eylül ayında sezona katılan 80 ilden 151 takımın katılımıyla 12 takımlı bir grup, 13 takımlı yedi grup ve 14 takımlı dört grup olmak üzere toplam 12 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlanmıştı.
AKŞEHİRSPOR GELİYOR
Bilindiği gibi Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta ilk yarıyı komşu il Antalya – Alanya’nın takımı Kestelspor 29 puanla lider tamamlamıştı. Kestelspor’u 28 puanlı Karaman Belediyespor ve 27 puanla Ispartaspor takip ediyor. Yeşil – Pembeli ekibin yarın oynayacağı Akşehirspor’un da ligin üst sıralarında yer alması yarınki maçın ne kadar zorlu geçeceğini gösteriyor.
ISPARTASPOR,
27 PUANLA ÜÇÜNCÜ SIRADA
Isparta Davrazspor’un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ikinci yarıya başlarken liderlik koltuğunda 29 puana sahip olan Kestelspor bulunuyor. Yeşil – Pembeli ekip, grupta +12 averajla en iyi averaja sahip ikinci takım konumunda.
ANTALYA KAMPINDA BOL BOL TAKTİK
VE TEKNİK ÇALIŞMALAR YAPTILAR
15 Aralık’ta sona eren ilk yarının ardından bir haftalık izin verilen futbolcular, iznin bitmesinin ardından tesislerde toplanarak bir hafta tesislerde çalıştıktan sonra 3 Ocak tarihinden itibaren Antalya’ya giderek devre arası hazırlıklarına bu ilde devam etti. Yeşil – Pembeli ekip, 10 gün boyunca günde çift idman yaparak 2. yarıya hazırlandı. 13 Ocak’ta Antalya kampını tamamlayarak Isparta’ya dönen Yeşil – Pembeli ekip, Antalya kampında ikinci yarıya hazır girebilmek için kondisyon, kuvvet ve teknik-taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Üç de hazırlık maçı yaptı.   
İKİNCİ YARININ İLK MAÇI
BUGÜN AKŞEHİRSPOR İLE
Geçtiğimiz Pazar günü Antalya kampını tamamlayarak Isparta’ya dönen Ispartaspor, iki günlük iznin ardından Isparta’da kendi tesislerinde çalışmasını sürdürdü. Yeşil – Pembeli ekip, ikinci yarının ilk maçında 19 Ocak Pazar günü yani bugün kendi saha ve seyircisi önünde Akşehirspor ile karşılaşacak.
MAÇ BUGÜN SAAT
14.00’TE BAŞLAYACAK
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta oynanacak olan Ispartaspor –  Akşehirspor maçı bugün Isparta Atatürk Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI ZEYNEL
ATASOY YÖNETECEK
Ispartaspor’un bugün kendi sahasında yapacağı Akşehirspor maçını Ankara Bölgesi hakemlerinden Zeynel Atasoy yönetecek. Atasoy’un yardımcılıklarını ise; yine aynı bölge hakemlerinden Sevda Çayan ve Gökhan Usluoğlu yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine Ankara Bölgesinden Emrullah Çimen.
GRUBUN DERBİ MAÇI
KARAMAN’DA OYNANACAK
Öte yandan, Ispartaspor’un da bulunduğu BAL 7. Grupta bugün grubun derbi maçı Karaman’da oynanacak. Zira, grup lideri Kestelspor ile ikinci sıradaki Karaman Belediyespor karşı karşıya gelecek. Bu maçta Ispartaspor’a yarayacak en güzel sonuç ise maçın berabere tamamlanması olacak.
GÖZLER STADYUMDA,
KULAKLAR KARAMAN’DA OLACAK
Karaman’daki derbi maçı nedeniyle bugünkü Ispartaspor – Akşehirspor maçında Yeşil – Pembelilerin gözü stadyumdaki maçta olurken, bir taraftan da cep telefonlarındaki internet üzerinden Karaman’daki maçı takip etmekte olacak.
ISPARTASPOR LİDERLİK
KOLTUĞUNA OTURABİLİR
Eğer, bugün Ispartaspor, Akşehirspor’u 4 ve daha fazla farklı skorla mağlup ederse ve Karaman Belediyespor ile Kestelspor berabere kalırsa Yeşil – Pembeli ekip liderlik koltuğuna oturacak. Eğer, bu takımların beraberliği ve Ispartaspor’un 3 farklı galibiyeti halinde ise yine Kestelspor liderlik koltuğunda oturmaya devam edecek. Zira, Ispartaspor ile Kestelspor arasında ilk yarıda oynanan maçı Kestelspor kazandığı için ikili averajda üstün durumda bulunuyor.
ŞENGÜN; “TÜM TARAFTARLARIMIZI
MAÇA BEKLİYORUM”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, dün yapılan basın toplantısında taraftarlarla ilgili de açıklamada bulunarak, bugün oynanacak Akşehirspor maçında taraftarların gücünü arkalarında hissetmek istediklerini belirterek, tüm sporseverleri maça davet etti. Şengün; “Taraftarlar bizim her şeyimizdir. Onların desteği bizi teşvik ediyor. Şimdi gün birlik olma günüdür. Tüm taraftarlarımızı stadyuma bekliyorum” dedi.
BAL 14. HAFTA MAÇLARI: 
DÜN:
Yatağanspor – Burdur MAKÜ Gençlikspor: 3 – 0
Konya Ereğlispor – Sarayönü Belediyespor: Ertelendi
BUGÜN:
Kepez Belediyespor – Manavgat Belediyespor
Bucak Belediye Oğuzhanspor – Ortaca Belediyespor
Denizli Sarayköyspor – Çal Belediyespor
Ispartaspor –  Akşehirspor
Karaman Belediyespor – Kestelspor

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °