Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kurulunu Yaptı; Yeni Başkan Sinan Aydın

Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kurulunu Yaptı; Yeni Başkan Sinan Aydın

ISPARTA 16.01.2022 19:53:00 0
Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kurulunu Yaptı; 
Yeni Başkan
Sinan Aydın
Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Odasının seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Sinan Aydın ve Ali Şan Özdemir’in Başkanlık için yarıştığı kongrede ipi göğüsleyen isim Sinan Aydın oldu. Kongrede yapılan seçimlerde Sinan Aydın 285 oy alırken, Ali Şan Özdemir ise 264 oyda kaldı.
 
2022 Yılını kongre ve seçim yılı olarak geçirecek olan Isparta Esnaf Camiasında kongreler devam ediyor. Bu doğrultuda, Isparta merkezdeki 12 odanın 10’unda kongreler geri kalırken, 11’inci oda olan Isparta Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasının kongresi bugün gerçekleştirildi.
BAKKALLAR VE
BAYİLER ODASI KONGRESİ
Bugün Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Toplantı Salonunda saat 10.00’da saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan ve Birlik Başkanı Ahmet Tural’ın Divan Başkanlığını yaptığı kongreye; Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Abdülkadir Ersal, Oda Başkanları ve üyeler katıldı.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Kongrede gündem maddelerinin görüşülmesine geçilerek sırayla; Yönetim ve Denetim Kurullarına ait faaliyet raporlarının okunarak müzakeresinin ardından raporlar oy birliği ile kabul edildi. Bilanço, gelir ve gider hesapları okunarak genel kurul tarafından oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve denetim kurulları ayrı ayrı ibra edildi. Yeni dönem çalışma programı ve tahmini bütçe görüşülerek kabul edildi. Gündemin bir diğer maddesinde ise aylık ücretler, huzur hakları, yolluk ve konaklama ücretleri tespit edilerek kabul edildi. 
İKİ ADAYIN YARIŞTIĞI KONGDERE
AYDIN İPİ GÖĞÜSLEYEN İSİM OLDU
Kongrede son olarak seçim maddesine geçildi ve iki adayın yarıştığı yapılan seçimler neticesinde; seçimlere mavi liste ile giren Sinan Aydın ve ekibi 285 oyla göreve seçilirken, diğer aday Ali Şan Özdemir ve ekibi ise 264 oy aldı.
İŞTE SİNAN AYDIN’IN LİSTESİ
Kongrede seçimi kazanan Sinan Aydın’ın yönetimi şu isimlerden oluştu: Özcan Karaaslan, Süleyman Kocaer, Süleyman Bilgiç, Mehmet Baki Korkmaz, Mustafa Akbulut, Ahmet Ayhan Kuralay.
Denetim Kurulu: Fatih Korkmaz, Adem Çetintürk ve Zeki Danışman.
YUNUS ÖZLER’DEN
SİNAN AYDIN’A
TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32 İnternet Haber Sitesi) olarak ben de Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına seçilen Sinan Aydın’ı tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum.
YUNUS ÖZLER
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °