Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bakanı Kurum Isparta'da

Bakanı Kurum Isparta'da

ISPARTA 7.08.2019 11:53:00 0
Bakanı 
Kurum
Isparta
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir dizi incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak için bugün Isparta’ya geldi.
 
Şehrimizde bir dizi incelemeler ve ziyaretlerde bulunacak olan Bakan Kurum, Saat 11:00’de Isparta Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Kurum’u Valilik önünde yapılan karşılama töreninde; TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekili Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve STK Başkanları karşıladı.
 
Valilik makamında Vali Vekili Ömer Faruk Ateş ve beraberindekilerle basına kapalı olarak görüşme yapan Bakan Kurum ardından Göl Toplantı Salonuna geçerek burada şehrin tüm katmanlarının yer aldığı  İl Değerlendirme Toplantısına katıldı.
 
Bakan Kurum, İl Değerlendirme toplantısının ardından saat 13:00’de bitmesi gereken toplantı bir hayli uzadığı için şu kadikalarda basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor ve gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.
 
Basın toplantısının ardından Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Kurum, 15:30’da da Belediye Arıtma Alanında incelemelerde bulunacak. Bakan Kurum 16:30’da Isparta Belediyesi ziyaretinin ardından kentten ayrılacak.
 
 


Anahtar Kelimeler: bakanıkurumıspartada
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °