Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAKA Yönetim Kurulu; Antalya’da Toplandı

BAKA Yönetim Kurulu; Antalya’da Toplandı

ISPARTA 1.07.2020 20:48:00 0
BAKA Yönetim Kurulu; 
Antalya’da 
Toplandı
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, Temmuz ayı olağan toplantısı Antalya Valiliği’nde gerçekleştirildi.
 
Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığındaki BAKA Yönetim Kurulu olağan toplantısına; Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur Valisi Ali Arslantaş, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik katıldı.
 
BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve Ajans uzmanları da toplantıda hazır bulundu. BAKA Yönetim Kurulu üyeleri, 10 Haziran 2020 tarihli Atama Kararı ile Antalya Valiliği görevine atanan Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Yeni görevinin hayırlı olması ve başarı dileklerini ileten BAKA Yönetim Kurulu üyeleri, bir süre görüştükten sonra BAKA Yönetim Kurulu Toplantısı için Antalya Valiliği Toplantı Salonu’na geçti.
 
BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Vali Ersin Yazıcı, toplantının açılış konuşmasında yaptığı konuşmada; “22 Haziran itibariyle Antalya Valisi olarak göreve başladım. Sayın Burdur Valimiz de göreve yeni başladılar. Dolayısıyla Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’ndaki görevimiz başlamış oldu. Dönem Başkanlığı Antalya Valiliği’nde olduğu için ben de 25 Temmuz’a kadar bu görevi ifa edeceğim.
 
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı birçok projeye imza atmış. İnşallah biz de aynı şekilde bölgeye, Antalyamıza, Ispartamıza, Burdurumuza aynı güzellikte hizmet etmeye arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz. Öncelikle devam eden projelerin bitirilmesi, yeni alanlarda da bakanlığımızın yönlendirmesiyle sektörlerimizin desteklenmesine devam edeceğiz. Antalyamıza da Burdur’a da Isparta’ya da hayırlı olmasını diyorum” dedi. Toplantı; gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.
 
 
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °