Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bağış Sahibine Müftü’den Teşekkür Belgesi; Tarla ve Arsasını Bağışladı

Bağış Sahibine Müftü’den Teşekkür Belgesi; Tarla ve Arsasını Bağışladı

ISPARTA 10.09.2020 12:24:00 0
Bağış Sahibine Müftü’den Teşekkür Belgesi; 
Tarla ve
Arsasını
Bağışladı
Gönen'e bağlı Çayyan bağlarında 1440 m2 tarlasını ve başka bir mevkide bulunan 498 m2 arsanın kendi hissesindeki kısmını Alacamescit Camii Derneğine bağış olarak veren hayırsever vatandaş Alim Elcim'e Teşekkür Belgesi veren Gönen Müftüsü Abdülhalim Erkoç, hayrından dolayı kendisini tebrik etti.
 
İLÇE MÜFTÜSÜ ERKOÇ; “YAPILAN HAYIR
KİŞİYİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUR”
Gönen İlçesi Müftülük makamında belgeyi takdim eden Müftü Abdülhalim Erkoç, hayrın kişiye şeref kazandırdığını ve kişiyi kötülüklerden, belalardan koruduğunu, Hadis-i Şerifte geçtiği şekliyle cennete ilk çağırılan zümrelerden olduğunu söyledi.
“İYİLİĞE ÖNCÜLÜK ETMEK,
ÖRNEK OLMAK ÇOK ÖNEMLİ”
Müftü Erkoç, konuşmasının devamında; “Bizler yapılan hayrın malı eksiltmediğine yüzde yüz inanıyoruz. Bir insanın gerçek zenginliği ibadeti ahlakı ve yaptığı hayırlardır. İyiliğe öncülük etmek, örnek olmak çok önemli. Hadid suresinde olduğu gibi "Allah'a güzel bir borç verenler verdikleri onlara kat kat verilir" sözüne kulak vermemiz gerekir” dedi. Müftü Erkoç, tüm Müslümanlar olarak gelecek endişemizin ahiret olduğunu sözlerine ekledi.  
MÜFTÜ’DEN ALİM ELCİM’E
TEŞEKKÜR BELGESİ
Gönen İlçe Müftüsü Abdülhalim Erkoç, Müftülükçe hazırlanan ve üzerinde ‘Yapmış olduğunuz bağış dolayısıyla Teşekkürlerimizi iletir, bağışınızın Cenabı Hak indinde makbul olmasını diler, huzurlu ve sağlıklı bir ömür temenni ederiz" yazan Teşekkür Belgesini tarla ve arsasını bağışlayan Alim Elcim’e takdim etti.



Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °