Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

BAĞIRAN ve KUZU Aileleri Dünür Oldu: Osman ile Özge Evlendi

BAĞIRAN ve KUZU Aileleri Dünür Oldu: Osman ile Özge Evlendi

ISPARTA 21.09.2020 07:12:00 0
BAĞIRAN ve KUZU Aileleri Dünür Oldu: 
Osman ile
Özge
Evlendi
Nurhan – Hüseyin BAĞIRAN (Özge Tesisat) çiftinin değerli kızları ÖZGE ile, Memnune – Selim KUZU çiftinin değerli oğulları OSMAN, dün düzenlenen muhteşem nikah töreni ile  evlenerek dünya evine girdi.
 
NİKAH TÖRENİNE
BÜYÜK KATILIM
Normal şartlarda eğlenceli olarak yapılması planlanan Düğün Töreni, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle yapılamadığı için çiftin sadece nikah töreni gerçekleştirildi. Dün saat 18.00’de Halıkent Mahallesindeki Modapark Düğün Salonunda yapılan çiftin Nikah Törenine; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve her iki ailenin yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.   
MASKELİ VE SOSYAL
MESAFELİ TÖREN
Söz konusu Nikah Töreni; Koronavirüs tedbirleri nedeniyle törene katılanlar tarafından maske takılarak ve sosyal mesafe korunarak gerçekleştirildi.
DAVETLİLERİ KARŞILADILAR
Nikah Törenine ev sahipliği yapan Özge Tesisat Sahibi Hüseyin Bağıran ve eşi Nurhan Bağıran, Dünürleri Memnune – Selim Kuzu çiftiyle birlikte Modapark Düğün Salonu girişinde tüm davetlileri bizzat karşıladılar.
NİKAHI BAŞKAN
BAŞDEĞİRMEN KIYDI,
Daha sonra nikah törenine geçildi ve Gelin Özge Bağıran ile Damat Osman Kuzu’nun nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Her iki ailenin büyükleri de nikah şahitliklerini yaptılar.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN
ÇİFTİ TEBRİK ETTİ
Çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gerek gelin Özge Bağıran’ın anne ve babası Nurhan – Hüseyin Bağıran çiftini, gerekse damat Osman Kuzu’nun anne ve babası Memnune – Selim Kuzu çifti ile Gelin ve Damadı ayrı ayrı kutlayarak tebrik etti.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak bizde KUZU ve BAĞIRAN ailelerini kutlar, Özge - Osman çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz…
YUNUS ÖZLER  

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °