Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Aydın'ın hayat hikâyesi gönüllere dokundu

Aydın'ın hayat hikâyesi gönüllere dokundu

ISPARTA 27.10.2016 11:45:00 0
 Aydın
Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo TV Programcılığı “Isparta’ya Adanmış Hayatlar” adı altında hazırladığı belgesellerle Isparta’ya, insanlığa adanmış şahsiyetleri gelecek kuşaklara tanıtmaya devam ediyor. Serinin bu bölümünde yaptığı sosyal sorumluluk projeleri, dokunduğu hayatlara verdiği umutlarla örnek bir şahsiyet olan Elele Derneği Başkanı Diş Hekimi Canan Aydın’ın hayat hikayesi gösterime sunuldu. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Proje Sorumlusu Öğretim Görevlisi Zafer Çağlar, SDÜ’nün üreten bir üniversite olduğunu dile getirerek Isparta’ya büyük emek veren kişilerin hayatını konu alan, yoğun uğraşlar sonucunda hazırlanan projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan ise “9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in “Ben adımın geçtiği her yerde mükemmeliyeti ararım” sözü ile hareket eden Meslek Yüksekokulumuzu yapmış oldukları başarılı çalışmalar adına kutluyorum.” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından “Isparta’ya Adanmış Hayatlar Canan Aydın” isimli belgesel gösterime sunuldu. Katılımcıların büyük beğenisini toplayan gösterimin ardından Elele Derneği Başkanı Diş Hekimi Canan Aydın, Isparta’ya adanmış bir can olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek “Bu yolculukta yanımda olan, desteklerini benden esirgemeyen tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °