Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ayazmana ve Gökçay; Bu Bayram Boş Kaldı

Ayazmana ve Gökçay; Bu Bayram Boş Kaldı

ISPARTA 27.05.2020 10:49:00 0
Ayazmana ve Gökçay; 
Bu Bayram 
Boş Kaldı
Isparta’da her yıl Bayramlarda vatandaşların adeta akın ettiği piknik alanlarından olan Ayazmana ve Gökççay Mesirelik alanları bu yıl Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı nedeniyle boş kaldı.
 
Doğal ortamı, Yeşille bürünmüş hali ve eşsiz güzellikteki manzarasıyla Isparta’nın iki önemli piknik alanı olan ve yılın her günü ziyaretçileri ağırlayan Ayazmana ve Gökçay Mesirelik Alanları bu bayramda Koronavirüs sebebiyle ilk kez bu bayramı boş geçiriyor.  
KORONAVİRÜS, PİKNİK
ALANLARINI BOŞ BIRAKTI
Her iki Piknik alanında da vatandaşların Koronavirüs sonrası normale dönüş çerçevesinde gelmesi için Ramazan ayı öncesinde bakım çalışmalara başlanıldı. Normalleşme sürecinin ilk etabında vatandaşlar piknik alanlarına gitmenin yasağının kalkmasını bekliyor.
ESNAF MAĞDUR, VATANDAŞ
YASAKLARIN KALKMASINI BEKLİYOR
Bu doğrultuda; Koronvirüs sebebiyle ilk kez bu bayramı boş geçirirken özellikle her iki piknik alanına giden yolların üzerindeki birçok esnaf  piknikçilerin geleceği zamana kadar iş yapamamaktan şikayetçi. Esnaflar, pandemi sürecinin bir an önce normale dönmesini istiyor. Piknik alanları bölgesinde oturma grubu ve çocuk parkları gibi mekanlarda gerekli bakım, tadilat ve onarım işleri yapılarak Haziran başı gibi gerçekleşmesi planlanan yasakların gevşetilmesi veya kaldırılması konusunda için hazırlıklar devam ediyor.
 

Anahtar Kelimeler: kaldı bayramboş gökçaybu ayazmana
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °