Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ayazmana Mesirelik Alanı Bayrama Hazır

Ayazmana Mesirelik Alanı Bayrama Hazır

ISPARTA 10.08.2019 09:58:00 0
Ayazmana 
Mesirelik 
Alanı 
Bayrama 
Hazır
Isparta’nın piknikçiler tarafından en çok rağbet gören yerlerinden birisi olan Ayazmana Piknik Alanı Kurban Bayramına hazır. Alanın Sorumlusu Yakup Uğur her türlü hazırlık çalışmasını tamamladıklarını belirterek, Bayramda vatandaşları Ayazmana’ya beklediklerini söyledi.
 
Ayazmana Mesirelik Alanı Sorumlusu Yakup Uğur mesire alanında son bir aydır yoğun bir hazırlık süreci yaşadıklarını belirterek, alanda boyasından, çevre düzenlemesine kadar tüm çalışmaları gerçekleştirdiklerini bildirdi.
PİKNİK ALANI HEM GÜZELLEŞTİ
HEM DE TERTEMİZ OLACAK
Halıkent Mahallesinin son bölümünde bulunan Ayazmana Mesire Alanında yeni oyuncak gruplarının konulma işleminin tamamlanmasının ardından havuzlar temizlenerek boyandı ve piknik için banklar yerleştirildi, eksik olan ışıklandırmaları tamamlandı.
BAYRAMA HAZIR
HALE GETİRİLDİ
Mesirelik alanının bayrama hazır hale geldiğini ve Kurban Bayramı'nda vatandaşların rahatlıkla piknik yapabileceklerini belirten
Ayazmana Mesirelik Alanı Sorumlusu Yakup Uğur; “Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda alanımızı Kurban Bayramına hazır hale getirdik. Alanımız artık yarından itibaren yani bayramda mesire pırıl pırıl bir şekilde halkımıza hizmet verecektir” dedi.
MESİRELİK ALANIMIZI
TEMİZ TUTALIM
Ayazmana Mesirelik Alanı Sorumlusu Yakup Uğur bir de vatandaşlardan talepte bulunarak; “Lütfen Mesirelik alanımızda piknik yaptıktan sonra çevre temizliğimizi yaparak oradan ayrılalım. Ortalığı pislik içinde bırakmayalım. Bu konuda vatandaşlarımızdan hassasiyet bekliyorum” dedi.
 



Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °