Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ayazmana Mesireliği’nde Kış Temizliği

Ayazmana Mesireliği’nde Kış Temizliği

ISPARTA 4.12.2019 11:29:00 0
Ayazmana 
Mesireliği’nde
Kış 
Temizliği
Isparta Belediyesi, Isparta’nın piknikçiler tarafından en çok rağbet gören mevkisi olan Ayazmana Piknik Alanında kış temizliğine başladı.
 
Ayazmana Mesirelik Alanı Sorumlusu Yakup Uğur mesire alanının kış mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşların artık yaz aylarındaki gibi gelmediğini ve bunun üzerine alanda kış temizliğine başladıklarını bildirdi. Bilindiği gibi; Halıkent Mahallesinin son bölümünde bulunan Ayazmana Mesire Alanında geçtiğimiz Mayıs ayında yeni oyuncak gruplarının konulma işleminin tamamlanmasının ardından havuzlar temizlenerek boyanmış ve piknik için banklar yerleştirilerek, eksik olan ışıklandırmaları tamamlanarak yaza hazırlanmıştı.
MESİRELİK ALANINDA ŞİMDİ DE
KIŞ TEMİZLİĞİ YAPILIYOR
Kış mevsimi boyunca mesirelik alanda temizlik çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Ayazmana Mesirelik Alanı Sorumlusu Yakup Uğur; “Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda piknik alanımızda kış gelmesiyle birlikte yabani ot temizleme çalışmalarına hız verdik. Alan dahilindeki tüm yol ve kaldırım kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan otları biçerek temizliyoruz.
YABANİ OTLAR BİÇİLİYOR,
HAVUZLAR TEMİZLENİYOR
Yabani otları tırpan ve çim biçme makineleri ile biçen ekiplerimiz görselliğe katkı veren çalışmasını sürdürüyor. Havuzlar baştan sona temizlenerek elden geçiriliyor. Diğer taraftan yeşillik alanları da ihmal etmiyoruz. Yeşil bitki örtüsü bakımlarını da kapsayan iş programımız devam ediyor. Yaz boyunca zarar görmüş olan parke taşları düzeltiliyor veya yerine yenileri konuluyor. Gerekli yerlere de peyzaj çalışması yapıyoruz. Netice olarak; Ayazmana Mesireliğinde kent dokusuna uygun görsel güzelliği artıracak çalışmaları mesirelik alanın genelinde devam ettiriyoruz” dedi.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °