Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Atatürk Parkı açıldı

Atatürk Parkı açıldı

ISPARTA 22.06.2018 14:45:00 0
Atatürk Parkı açıldı
Uzun zamandır hizmet veremeyen Atatürk Parkı, Isparta Belediyesi tarafından yeniden açıldı. Atatürk Parkı’nın açılışına Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Milletvekili adayları, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve vatandaşlar katıldı.
EN İYİSİNİ YAPALIM, BUNDAN DAHA İYİSİ OLMASIN İSTEDİK
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, parkın halka ait olduğunu ifade ederek, “Isparta’mızın ihtiyacını giderek, lezzetin en üstü, servisin de en iyisini yapalım dedik. İşletmecilerimiz bu çalışmayı yürütemediler. Burası 5-6 ay önce bir çöplük halindeydi, sadece çay içilebiliyordu ondan da sürekli şikayet geliyordu. 11 yıl yasaların boşluğundan istifa eden işletmeciden burayı geri alamamıştık. Isparta’mıza yakışmayan bir çalışma vardı. Şehrin göbeği olan yerden halkımızın istifade etmesini 11 yıl maalesef sağlayamadık. Belediyemizin asıl işi bu değil. Ama bu işi belediye olarak biz yapalım dedik. En iyisini yapalım, bundan daha iyisi olmasın istedik. Bu niyetle yola çıktık. Vatandaşımızın bütçesine uygun olsun, herkesin istediği lezzeti, tadı burada bulsun istedik. Binamızın içi oldukça şık oldu. Ayrıca üst katımızda terasımız var. Buraları da görmenizi istiyorum. Burası hem yazlık hem de kışlık.

NE YERSENİZ YİYİN EN TEMİZİ VE EN DOĞALI VAR
6 aydır Atatürk Parkı’na layık menü çalışmaları yapıldı. Kahvaltı menülerinden yemeklere kadar burada her şeyi bulabilirsiniz. Burada ne yerseniz yiyin en temizi ve en doğalı var” şeklinde konuştu.
Atatürk Parkı’nın 550 kişi kapasiteli olduğu bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °