Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Atamayana Attılar Faturayı Şimşek Ödedi

Atamayana Attılar Faturayı Şimşek Ödedi

ISPARTA 26.09.2022 08:43:00 0
Atamayana Attılar
Faturayı Şimşek Ödedi
Futbol öyle ilginç bir oyun ki, en olmadık olaylar saha içinde cereyan ediyor, o gün futbol şansında yanında değilse yenilip üzgün ayrılıyorsunuz…
 
Evet. Isparta 32 spor çıktığı, Bursa - İnegölspor deplasmanında yakaladığı net 4 gol pozisyonunu değerlendiremeyince maçın, 2. Devresinde ( 7 ) dakika içinde yediği iki golle, 2-0 mağlup olarak ilimize üzgün döndü. Son yenilginin ve kötü futbolun faturası teknik direktör Yusuf Şimşek’e kesildi ve yollar ayrıldı. Ev sahibi takım İnegölspor’da sancılıydı. Son 3 maçını kaybettiği için Taraftar- hoca Şaban Yıldırım arasında hoşnutsuzluklar yaşanırken maça 1000 kadar seyirci geldi. Saha ve hava şartlarının mükemmel olduğu maça hızlı giren bordo-beyazlılar, ilk 15 dakikada Umut ve Furkan’la 2 fırsatı harcarken Isparta 32 spor defansı başarılıydı.
 
Maçın 18. Dakikasından sonra oyunda dengeyi kuran Pembe – Yeşilliler 22. Dakikada Burhan Eşer, ceza alanı üzerinde topu sürme yerine şut atsa golü bulacaktı olmadı. (Burhan kardeş at şutu bitir işi. Sen tecrübeli futbolcusun abi. ) Tam 44. Dakikada korner kazandık. Abdullah kullandı, ceza alanı içindeki Burhan’ın bu kez şutu İnegöl kalecisi Sercan’da kalınca golden olduk. Ve devre 0-0 bitti. 2. yarıda orta alanda top kapma savaşına dönen maçta silik futbol 52. Dakikaya sürdü. Bu dakikada Abdullah Topkara gollük pozisyonu harcarken 55. Dakikada yine sağ kanattan geliştirdiğimiz atakta topu Abdullah file yerine kaleciye nişanlayınca çok önemli gol pozisyonlarını cömertçe harcadık. Futbolun cilvesi burada başladı işte.
 
Atamayan atarlar derler ya aynen öyle oldu. Maçın 68. Dakikasında ani gelişen atakta 6 pas içindeki karambolde topa en son vuran Ömer ev sahibi takımın golünü atarken tam bu şok geçmeden 73. Dakikada Bahadır’ın golü geldi ve maç bir anda 2-0 oldu. Defansımız bu kez hatalıydı. (Zaten topu defanstan iyi çıkaramadığımız için, baskıyla golleri yiyoruz.) 2. golden sonra moral bozukluğu ile saldıran, şuursuz atak yapan taraf pembe-yeşillilerdi ancak İnegölsporlular 6-7 kişiyle defans yapınca duvarı aşamadık ve maç 2-0 bitti. Ev sahibi takım galip geldi ancak öyle ahım şahım, top oynayan yenilmeyecek bir futbol takımı değil. Ne var ki, galip gelen haklıdır demek lazım.
 
Dişimize göre takımları yenemezsek, bu ligde işimiz zor… Keza iniş kötü. (6 maçta 6 puanla 15. Sıradayız.) Daha düne kadar, (5. Haftada) ligde Isparta 32 sporun altında yer alan Somasporun, Ankara deplasmanında 0-3’lük galibiyeti, Eroksporun evinde, E. Nazillisporu 3-2 yenmesi ve bizim de İnegöl’e 2-0 yenilmemiz kötü oldu. Isparta 32 sporun kötü futbolu sürüyor. İyi niyetle koşup mücadele etmekse yetmiyor. (Profesyonel adamlarsınız kardeşim ve işiniz sadece futbol oynamak. Gösterin artık kendinizi.) Çıktığı 3. Deplasman maçında da başarılı olamayan pembe-yeşillilerin acilen toparlanması lazım. İlk 11’de iş görmüyor. Acilen, değişiklikler de şart görünüyor.
 
Kaleden, son adama kadar… Örneğin Cemal niye ilk 11’de yok… Anladınız siz… Trilyonlar harcayan yönetim Enişte Yusuf Şimşek’le yolları ayırdı. Kan değişikliğinde fayda vardır. Yeni bir hocayla yeni bir başlangıç yararlı olacak. İşin özü şu ki… “Kötü gidişata acil çözüm lazım… A. Erzincanspor maçını mutlak kazanmak lazım.” Ey Isparta 32 spor… Silkinin ve kendinize gelin, artık yahu… Sabırlar tükendi…
Saygılarımızla…

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °