Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AŞEVİ Kurban eti bağışlarınızı bekliyor

AŞEVİ Kurban eti bağışlarınızı bekliyor

ISPARTA 30.07.2019 12:49:00 0
AŞEVİ
Kurban eti 
bağışlarınızı 
bekliyor
Isparta Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, aşevinde ‘et toplama kampanyası’ başlattı. Valilik tarafından yapılan basın açıklamasında kurban kesecek vatandaşlara et yardımında bulunabilecekleri bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Isparta Valiliğinden yapılan açıklamada; “Valiliğimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren Aşevimiz; ilimiz Gazi Kemal Mahallesi’ndeki adresindeki hizmet binasında 1990 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir.
 
Aşevimizden kayıtlı ihtiyaç sahibi yaklaşık 1200 kişiye, haftanın 6 günü 3 çeşit sıcak yemek ve ekmek dağıtılmaktadır. Dağıtımlar servis aracımız ve ekibimiz ile mahallelerdeki dağıtım noktalarında teslim edilmekte, yaşlı ve engelli olan fakir ve muhtaç vatandaşlarımızın yemekleri adreslerine götürülmektedir.

Hır yıl olduğu gibi önümüzdeki Kurban Bayramı’nda da Aşevimizce ''Et Toplama kampanyası" düzenlenecek olup, toplanan kurban etleri ihtiyaç sahibi kişilere verilen yemeklerde kullanılacaktır.

Kesilmiş kurban eti vermek isteyen vatandaşlarımızın bağışlan Kurban Bayramı boyunca Aşevi Binamızda veya bildirilen adresten teslim alınacaktır” denildi.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °