Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Arapça Bilgi Yarışması Isparta’da yapılacak

7 ilden 9 okulun katılacağı 7. Türkiye Arapça Bilgi Yarışması Bölge Finali Isparta’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek. Programın organizasyonunu ise Hacı Ahmet Ersöz Anadolu İmam-Hatip Lisesi yapacak.

ISPARTA 28.04.2016 11:37:00 0
Arapça Bilgi Yarışması Isparta’da yapılacak
İmam Hatip Liseleri arasında yapılan 7. Türkiye Arapça Bilgi Yarışması Bölge Finali 30 Nisan Cumartesi günü Isparta’da gerçekleştirilecek. 7 ilden 9 okulun geleceği ve İmam-Hatipli öğrencilerin yarışacağı program Aysan Düğün Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak.
 
Isparta, Kırşehir, Karaman, Burdur, Afyonkarahisar, Antalya ve Konya’dan katılımların olacağı yarışma, üç aşamada gerçekleştirilecek. Bu 3 aşamanın sonunda başarılı olanlar Türkiye Birinciliği için hak kazanacak.
 
7. Türkiye Arapça Bilgi Yarışması Bölge Finali’nin organizasyonunu da Isparta’dan Hacı Ahmet Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesi gerçekleştiriyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Ramazan Tamer Büyükküpcü, Isparta’ya yarışma için gelen öğrencileri en iyi şekilde ağırlayacaklarını dile getirdi. Büyükküpcü, “Ev sahibi olarak Allah’ın izni ile organizasyondan alnımızın akı ile çıkacağız. Bu yarışma da inşallah, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °