Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Arak Köylüleri İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’a dert yandı; Destek Alamıyoruz!

Arak Köylüleri İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’a dert yandı; Destek Alamıyoruz!

ISPARTA 13.09.2021 08:05:00 0
Arak Köylüleri İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’a dert yandı; 
Destek 
Alamıyoruz!
İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Isparta’nın köylerini gezmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Isparta’nın Uluborlu, Keçiborlu, Sütçüler ve Senirkent ilçelerine bağlı köylerini gezen Milletvekili Cesur, son olarak Şarkikaraağaç’ın kasabalarını ve köylerini ziyaret etti.
 
Milletvekili Cesur’un Şarkikaraağaç ziyaretinde kendisine eşlik eden ve İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, İYİ Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Cemil Çelik, ve İYİ Parti teşkilatlarından oluşan heyet, programın ilk durağı olan Göksöğüt Köyü’nde gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Şarkikaraağaç Girişimci Kadınlar Kooperatifi’ni ziyaret etti ve ardından da Arak Köyü’ne geçti. Ziyarette, kooperatifte çalışan kadınların çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Cesur, “Kooperatifin faaliyetleri konusunda kadınlarımıza destek vereceğiz”, dedi.
 
Daha sonra, Arak Köyü’ne hareket eden heyet, köy meydanında Araklılarla buluştu. Köy halkının büyük ilgi gösterdiği toplantıda Milletvekili Cesur, oy istemeye değil, köyün dertlerinin çözümü için çalışmaya geldiğini söyleyerek Araklılar tarafından dile getirilen sorunları dinledi, tek tek not aldı. Köylülerce dile getirilen sorunların başında çiftçi desteklerinin verilmemesi ve Göksöğüt köyünde ve bir çok yerde olduğu gibi yine “su sorunu” geldi.
 
Çiftçinin ve hayvancılıkla uğraşanlara verilmesi gereken desteklerin dahi tam verilmediğini, desteklerin arttırılması gerektiğini söyleyen Cesur, Cumhurbaşkanı Demirel’in suya kavuşturduğu köylerde, yeniden su sıkıntısı yaşanıyor olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi, utanıyorum, dedi. Köyde yaşanan bütün sorunların notlarını alan Milletvekili Cesur, bunların çözümü için her platforma başvuracağını ve yine Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacağını, sorunların çözülmesi için ilgili bakanlıklara ileteceğini ve konunun takipçisi olacağını söyledi.
 
Toplantının ardından, Milletvekili Cesur ve beraberindeki İYİ Parti heyeti, köylülerle sohbet ettikten sonra köy ziyaretlerine devam etmek üzere Arak köyünden ayrıldı.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °