Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Altyapı Sorunu Giderildi Sokaklar Yeni Asfaltına; KAVUŞTU

Altyapı Sorunu Giderildi Sokaklar Yeni Asfaltına; KAVUŞTU

ISPARTA 11.05.2022 20:49:00 0
Altyapı Sorunu Giderildi Sokaklar Yeni Asfaltına;  
KAVUŞTU
Isparta Belediyesi Modern Evler Mahallesi’nden başlattığı 2022 yılı asfalt sezonuna Yeni Sanayi Sitesi’ndeki çalışmalarıyla devam ediyor.
 
Bugüne kadar kanalizasyon ve içme suyu sorunu yaşayan Yeni Sanayi Sitesi 3212 ve 3217 sokaklarda altyapı çalışmalarının bitirilmesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğünce asfalt çalışmaları yapıldı. Bir kilometrelik yolda yapılan çalışmalardan dolayı bölge esnafı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.
 
Esnaflardan Fevzi Uzal, sanayi sitesinde daha önce kanalizasyon ve içme suyu problemi yaşadıkları ve bu sorunu Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e aktardıklarını söyledi. Uzal, “Sayın başkanımız bu problemimizi haletti. Kendisinden Allah razı olsun. Daha önce sorunun çözümü için uğraşmış ancak açtıramamıştık.
 
Çünkü kanalizasyonumuz sorunluydu. Şuanda altyapımız yenilendi ve gayet güzel oldu. Herhangi bir sorunumuz kalmadı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Esnaf Mehmet Üre de yaşadıkları kanalizasyon sorununu Isparta Belediyesi’nin çözdüğünü ifade ederek, “Sorunumuz çözüldü, asfaltımız yenileniyor.
 
Allah razı olsun, Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Başkanımız sokağımızın eksikliğini giderdi, tertemiz olacak. Çok memnunuz” şeklinde konuştu.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °