Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Alınan Önlemler Sadece bir Günlük müydü?

Alınan Önlemler Sadece bir Günlük müydü?

ISPARTA 19.09.2019 06:27:00 0
Alınan 
Önlemler 
Sadece bir 
Günlük müydü?
Geçtiğimiz gün Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu önünde meydana gelen, karşıdan karşıya geçmeye çalışan aynı okulun öğrencisine bir aracın çarpması üzerine Emniyet dün okulun giriş ve çıkışlarında önlem aldı. Ancak, polisler bugün okulun önüne gelmedi. Okul Yönetimi ise duruma ‘Alınan önlemler sadece bir günlük müydü?’ diyerek tepki gösterdi.
 
 
 OKULUN ÖNÜNDE MEYDANA GELEN
KAZA YÜREKLERİ AĞIZA GETİRDİ
Isparta'da önceki gün sabah okul giriş saatinde Antalya yolu istikametine seyreden Alptuğ Ö. yönetimindeki 32 HR 021 plakalı otomobil, Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu önüne geldiği sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen 11 yaşındaki İjlal Yıldırım isimli kız çocuğuna çarptı. Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi olan ve kazada yaralanan çocuk için olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ilk müdahaleden sonra küçük çocuğu Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk etti ve tedavisi sürüyor.
OKUL YÖNETİMİ VE
AİLE BİRLİĞİ İSYAN ETTİ!
Söz konusu kazanın ardından bir açıklama yapan Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği’nin açıklamalarının ardından dün aynı Nazmiye Demirel ve Ülkü Okullarınının önünde olduğu gibi Trafik Polisleri Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu önünde de okul giriş ve çıkışları için önlem aldı. Ancak, Okul yönetimi bugün okula geldiğinde adeta şok yaşadı. Zira, dünkü alınan önlemlerden bugün eser yoktu ve Polisler okulun önüne gelmemişti. Okul yönetimi; “Sizin önleminiz sadece bir günlük müydü? Bundan sonra kaza olmayacak diye bir garanti mi var? Biz tedbirlerin her gün olmasını istiyoruz” diyerek olaya tepki gösterdiler.
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °