Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Akılları Kurcalayan Soru Huawei mi? Xiaomi mi?

Akılları Kurcalayan Soru Huawei mi? Xiaomi mi?

ISPARTA 25.10.2021 12:23:00 0
Akılları Kurcalayan Soru
Huawei mi? 
Xiaomi mi?
Günümüzde, sundukları teknolojik imkanlar ve tasarım çeşitliliği ile tercih edebileceğiniz binlerce farklı akıllı telefon modeli bulunuyor.
 
iOS kullanıcıları sadece Apple tarafından üretilen iPhone modellerini kullanabiliyor olsa da Android severlerin tercih edebileceği onlarca farklı marka bulunuyor. Her ne kadar geçmiş yıllarda Samsung ve Huawei gibi markalar Android’in en çok tercih edilen markaları olarak karşımıza çıkıyor olsa da Xiaomi, Honor ve Poco gibi kalitesi ile ön plana çıkan, tercih edebileceğiniz farklı birçok marka seçeneği bulunuyor. Android’in yıllardan bu yana tercih edilen popüler markası Huawei’nin yanı sıra özellikle son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan Xiaomi de kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Peki, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon modelleri arasında Huawei mi yoksa Xiaomi mi kullanıcılara çok daha yüksek özellikler sunuyor?
HUAWEİ P SMART 2021
Huawei tarafından geliştirilen P Smart 2021 modeli, Android işletim sisteminin tüm avantajlarını kullanıcılara sunuyor. Huawei’nin ince işçiliği ile tasarlanan
Huawei P Smart 2021 modeli, firmanın şık tasarımını gözler önüne seriyor. İlk görüşte aşık olacağınız zarif hatları ile dikkat çeken cihaz, çerçevesiz tasarımı ile yumuşak bir ekran geçişine sahip. Şık tasarımının yanı sıra 3 farklı renk seçeneği bulunan P Smart 2021, böylece tarzınızı tam olarak yansıtmanızı sağlıyor.
 
Huawei’nin klasikleşen gelişmiş kamera teknolojisini barındıran P Smart 2021, 4 adet kamera sistemi ve 48 MP çözünürlükteki ana kamerası sayesinde profesyonel fotoğraf çekimlerine imkan sağlıyor. Olabildiğince canlı ve ultra net ayrıntılar ile fotoğraf ve video çekimi yapabileceğiniz cihaz, yeni geliştirilen süper gece çekimi özelliği ile de kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Minimum ışıkta bile net görüntüler çıkmasını sağlayan Huawei P Smart 2021, böylece gecenin karanlığında net bir şehir fotoğrafı çekmek isteyenlerin ilk tercihlerinden birisi haline geliyor.
8 çekirdekli gelişmiş işlemcisi ile profesyonel mobil oyuncuların işlemci gereksinimlerini karşılayan cihazın 4 GB’lık RAM kapasitesi, birden fazla uygulamayı aynı anda rahatça çalıştırma imkanı sağlıyor. Yüksek kapasiteli işlemcisi ve RAM kapasitesi ile Huawei P Smart 2021, en çok tercih edilen akıllı telefon modelleri arasında yer alıyor.
HUAWEİ Y9 PRİME 2019
Birçok akıllı telefon modeline kıyasla oldukça uygun fiyatları ile dikkat çeken
Huawei Y9 Prime 2019, fiyat avantajlarının yanı sıra segmentine kıyasla üst düzey özellikleri ve tasarımı ile de dikkat çekiyor. 6.59 inçlik boyutu ile üst düzey bir dizi ve film izleme deneyimi sunan cihaz bununla birlikte IPS LCD teknolojisi sayesinde renklerin parlak ışık altında bile kusursuz görünmesini sağlıyor.

4 GB RAM ve 8 çekirdekli güçlü işlemcisi ile profesyonel mobil oyuncular tarafından da tercih edilen Huawei Y9 Prime 2019, popüler olan birçok mobil uygulamayı da sorunsuz şekilde çalıştırıyor. 4000 mAh batarya kapasitesine sahip olan cihaz, 10 saate varan kesintisiz oyun deneyimi garantisi veriyor. Siz de Huawei Y9 Prime 2019 ile teknik özellikler ve kamera teknolojisi olarak Huawei’nin klasikleşen kalitesini yakından hissedebilirsiniz.
XİAOMİ Mİ 11 LİTE
Özellikle son yıllarda oldukça popüler hale gelen Xiaomi, yenilikçi akıllı telefon modelleri sayesinde kullanıcıların hayranlığını kazanıyor. Xiami Mi 11 Lite ise 6.55 inçlik geniş ekranı ile standart bir akıllı telefon deneyimi sunarken, çerçevesiz tasarımı ve artık klasikleşen Xiaomi şıklığını da beraberinde getiriyor. Cihazın AMOLED teknolojisi kullanılarak üretilen ekranı ise ekran kalitesini üst seviyelere çıkarmaya yetiyor. 

Akıllı telefonların bir gereksinimi haline gelen hızlı şarj teknolojisi de Xiaomi Mi 11 Lite’de destekleniyor. 4250 mAh’lik güçlü bataryası sayesinde 16 saate kadar video oynatma süresi bulunan cihaz, 33 W’lık hızlı şarj teknolojisi sayesinde birkaç saatte tamamen şarj olabiliyor.
Xiaomi Mi 11 Lite’yi diğer akıllı telefonlardan ayıran en büyük özelliklerden bir tanesi de cihazın yüksek işlemci ve RAM kapasitesi. 2.3 GHz’lik 8 çekirdekli işlemciye sahip olan Mi 11 Lite, 6 GB RAM’i sayesinde aynı anda birkaç uygulamanın kusursuz şekilde çalışmasına imkan sağlıyor. Her ne kadar geçmiş yıllarda Android cihazlardaki en kaliteli modeller Samsung ve Huawei gibi markalar tarafından tasarlanıyor olsa da günümüz şartlarında Xiaomi, oldukça şık, yenilikçi ve güçlü modelleri ile adından sıkça söz ettiriyor.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °