Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel; ITB Meclis Toplantısına Katıldı

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel; ITB Meclis Toplantısına Katıldı

ISPARTA 30.07.2022 12:22:00 0
Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel;
ITB Meclis
Toplantısına
Katıldı
Isparta Milletvekili Sayın Recep Özel, Ak Parti Isparta Ekonomi Birim Başkanı Fatih Tola ve beraberindeki heyet ile birlikte Borsamızın ev sahipliğinde düzenlenen Isparta’nın Tarım ve Hayvancılık sorunlarının konuşulduğu meclis toplantımıza iştirak etti.
 
Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanımız Mehmet Ali Doğan ve Meclis üyelerimizin hazır bulunduğu toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkan Adar, Isparta’nın tarım ve hayvancılık sorunlarını masaya yatırılacağı ve tüm yönetim ve meclis üyelerinin faaliyet gösterdikleri sektörlere ilişkin talep ve önerilerinin aktarılacağını söyledi.
 
Başkan Adar şu sözlere yer verdi:  “ Burada hazır bulunan meclis üyelerimiz bölgemizde yaşadıkları sorun ve çözüm önerilerini anlatsınlar ki çözüm yolu oluşturalım istedik. Bu düşünceyle Sayın Vekilimizi davet ettik ve oda bizleri kırmayıp teşrif ettiler. Davetimize icabet ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.  Tüm meclis üyelerimizin sektör bazlı sıkıntılarını dikkatli dinleyip not alan Milletvekilimiz Sayın Recep Özel, konuların takipçisi olacağını ve çözümü yönünde gerekli kurumlarla istişare halinde kalacağını ifade etti. Sayın Özel, bu toplantıyı organize eden başta Borsa Başkanımız Ahmet Adar olmak üzere Meclis Başkanımız Mehmet Ali Doğan ve meclis üyelerimize teşekkürlerini ifade etti.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °