Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ak Parti Isparta Milletvekili Özel; Tarım ve Hayvancılık Fuarını Gezdi

Ak Parti Isparta Milletvekili Özel; Tarım ve Hayvancılık Fuarını Gezdi

ISPARTA 22.11.2021 17:37:00 0
Ak Parti Isparta Milletvekili Özel; 
Tarım ve 
Hayvancılık 
Fuarını Gezdi
Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ve Detay Fuarcılık tarafından organize edilen Isparta Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret etti.
 
Bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilen Tarım ve Hayvancılık Fuarı Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı. Fuar, 21 Kasım Pazar gününe kadar açık kaldı ve dün akşam itibariyle sona erdi. Fuar, ekonomik sıkıntıların yaşandığı bugünlerde Isparta Tarımı için moral oldu. Geçtiğimiz Cuma günü Işıkkent Mahallesindeki Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde saat 14.00’de açılan fuarın açılış törenine yoğun işleri nedeniyle katılamayan Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel fuarın son gününde fuarı ziyaret ederek gerek yetkililerle gerekse fuarda stand açan şirket temsilcileriyle ve vatandaşlarla görüşmelerde bulundu.
MİLLETVEKİLİ ÖZEL; “BU FUAR
ISPARTA TARIMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Her yıl geleneksel olarak Isparta Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ve Detay Fuarcılık organizasyonuyla gerçekleştirilen fuarda Milletvekili Özel, Fuarı gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Yaptığı ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Milletvekili Özel; “Bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Isparta Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılım sağladık. Fuarımız tarımsal açıdan ve Isparta açısından büyük önem arz etmektedir.
“ÇİFTÇİLERİMİZİN VE
ÜRETİCİLERİMİZİN HER
ZAMAN YANINDAYIZ”
Tarımsal makine ile ekipmanlar, gıda ve canlı hayvanların sergilendiği fuara, üreticiler ve firmaları ziyaret ettik. Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin her zaman yanındayız. Çiftçi ve üreticilerimize desteklerimiz her zaman devam edecek. Ziyarette bizlere eşlik eden Fuar organizasyonu ortağı Onur Çarkçı ve Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’a teşekkür ediyorum" dedi.
Ak Parti Milletvekili Recep Özel, ziyaretin ardından fuarın düzenlendiği Gökkubbe Kongre ve Fuar Merkezinden ayrıldı.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °