Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ak Parti Isparta Milletvekili M. Uğur Gökgöz’den; Eğitime Destek Platformu’na Ziyaret

Ak Parti Isparta Milletvekili M. Uğur Gökgöz’den; Eğitime Destek Platformu’na Ziyaret

ISPARTA 22.02.2021 04:09:00 0
Ak Parti Isparta Milletvekili M. Uğur Gökgöz’den; 
Eğitime Destek
Platformu’na
Ziyaret
Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Eğitime Destek Platformu’nu ziyaret etti.
 
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilciliğinin bulunduğu eski Milli Eğitim Müdürlüğü binasından yönetilen Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği’nde gerçekleştirilen ziyarette başta eğitim olmak üzere genel konular hakkında istişarelerde bulunuldu.
AKÇİL; “SAYIN MİLLETVEKİLİMİZE
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, Milletvekilimiz sayın Mehmet Uğur Gökgöz’e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.
GÖKGÖZ; “BURADA
BULUNMAKTAN
MUTLULUK DUYDUM”
Ziyarette bir konuşma yapan Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; “Isparta’mızda vakıflarımız, sivil toplum kuruluşlarımız birbirinden güzel çalışmalarda bulunuyorlar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Görevimiz gereği birçok yerde birçok kişiyle sohbet etme imkanımız oluyor. Bugün de Eğitime Destek Platformundayız ve burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
“EĞİTİME VERDİĞİNİZ
DESTEK TAKDİRE ŞAYANDIR”
Yaşadığımız bu pandemi dönemi aslında bizlere yeni dünya düzeninin penceresini açmaktadır. Bunu okuyabilen STK’lar, siyasi partiler, iktidarlar ve devletler yeni düzende güçlü bir şekilde konumlanacak, okuyamayanlar ise kaybolup gidecektir. İşte bu konuda etkin çalışan STK’larımızdan birisi de Eğitime Destek Platformumuz olmuştur. Zira, sizler eğitim konusunda verdiğiniz destek ve yaptığınız çalışmalar takdire şayandır. Ben, bir kez daha bu çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °