Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ak Parti’de Flaş Gelişme; Kongre Yerine Atama Geliyor!

Ak Parti’de Flaş Gelişme; Kongre Yerine Atama Geliyor!

ISPARTA 18.05.2020 10:05:00 0
Ak Parti’de Flaş Gelişme; 
Kongre 
Yerine 
Atama 
Geliyor!
Ak Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanlığı tarafından Koronavirüs salgını nedeniyle Isparta’da kongreleri ertelenen ilçelerde kongre yerine yeni dönem başkanların ‘Atama’ ile belirleneceği belirtildi.
 
KONGRELERİ YAPILAMAYAN
İLÇELERDE ATAMA SİSTEMİ UYGULANACAK
Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Salgın nedeniyle kongre yapılmayan ülke genelindeki şuana kadar yaklaşık 185 ilçeye Ak Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanlığı tarafından Isparta’da salgın nedeniyle yapılamayan ve kongreleri ertelenen ilçelerin başkanlarının ataması yapılacak.
YETKİ BELGELERNİ ALIP
GÖREVE BAŞLAYACAKLAR
Bu doğrultuda; Yeni dönemde ilçe başkanlarının görev alacağı ilçelerde yönetim listeleri genel merkez tarafından onaylanacak ve İlçe Başkanları yetki belgelerini ise İl Başkanı’ndan alarak görevlerine başlayacaklar.
KONGRELER İKİ
SEBEPTEN DOLAYI ERTELENDİ
Bilindiği gibi, geçtiğimiz yıl 7 Ekim tarihi itibariyle mahalle delegelerinin seçimi ile başlayan Isparta Ak Parti Teşkilatındaki kongre süreci çerçevesinde bazı ilçeler kongrelerini tamamlarken, bazıları da İdib’te yaşanan ve 33 askerimizin şehit olduğu terör olayı nedeniyle, bazıları da Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti.
ISPARTA’DA HANGİ İLÇELERİN
KONGRELERİ ERTELENMİŞTİ?
Buna göre; 29 Mart 2020 tarihinde Yenişarbademli ve Aksu ilçe kongreleri İdlip’te meydana gelen terör saldırısı ve 33 şehidimizin olması nedeniyle kongreler ileri bir tarihe ertelenmişti.
13 Mart 2020 tarihinde ise; Sütçüler ve Keçiborlu ilçe kongreleri ise Koronavirüs salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Ancak, söz konusu salgın o tarihlerden bu yana artarak devam ettiği için aradan geçen iki aylık süreçte hiçbir kongre yapılamadı.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °