Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı Ortak Şirket Kurdu; Isparta’da Fuarcılıkta Yeni İsim: ASKO

Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı Ortak Şirket Kurdu; Isparta’da Fuarcılıkta Yeni İsim: ASKO

ISPARTA 14.10.2021 14:27:00 0
Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı Ortak Şirket Kurdu; 
Isparta’da 
Fuarcılıkta Yeni 
İsim: ASKO
Antalya’da uzun yıllar fuarcılık sektörünün önder isimlerinden olan Isparta’daki önemli fuarları düzenleyen Detay Fuarcılığın sahibi Ahmet Sırça ile geçmiş yıllarda İl Tarım Müdürlüğü yapmış olan Onur Çarkçı ASKO Fuarcılık ismi ile yeni bir şirket kurdu.
 
ASKO Fuarcılık adıyla kurulan şirketin ortağı Onur Çarkçı, müjdeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Çarkçı paylaşımında; “Selamlar dostlar.. Duyurmak istediğim güzel bir haber var..   Bundan böyle Isparta’da yapılacak tüm fuarları Sayın Ahmet Sırça ile birlikte kurduğumuz yeni Şirketimiz ASKO Fuarcılık bünyesinde yapacağız.
Özelikle Ahmet Sırça’nın fuarcılık alanındaki tecrübesi ortadadır, sadece Isparta’da 25 yıldır düzenlenen Santek Mobilya Dekorasyon Fuarı ve 16 yıldır düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı onun eseridir.
 
İnşallah yaptığımız bu faaliyet Isparta’nın gelişimine ve ticari hayatına önemli katkısı olur. Birlikte yapacağımız ilk çalışma 18-21 Kasım 2021 tarihinde Isparta Gökkubbe’de düzenlenecek olan Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
YUNUS ÖZLER'DEN TEBRİK 
ÖZLER AJANS Basın - Yayın ve Tanıtım Hizmetleri olarak biz de Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı'yı tebrik eder, yeni kurulan ASKO Fuarcılık Şirketine bol kazançlar dilerim. 

 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °