Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AHENK BERAT TURİZM Isparta Halkını; Türkiye’yi Karış Karış Gezdiriyor

AHENK BERAT TURİZM Isparta Halkını; Türkiye’yi Karış Karış Gezdiriyor

ISPARTA 15.06.2021 16:34:00 0
AHENK BERAT TURİZM Isparta Halkını; 
Türkiye’yi 
Karış Karış 
Gezdiriyor
Ahenk Berat Turizm Isparta Şubesi Yetkilileri, Ali Baykın ve Mustafa Yalçınkaya, 18 yıllık tecrübe kapsamında düzenledikleri Turlarla Isparta halkını tüm Türkiye’yi gezdirdiklerini söyledi.
 
Çeşitli zaman aralıklarında sürekli Kültür Turları düzenlediklerini ifade eden Ahenk Berat Turizm Isparta Şubesi Yetkilileri, Ali Baykın ve Mustafa Yalçınkaya, turlarda güven unsurunun da son derece önemli olduğunu vurguladılar.
BAYKIN VE YALÇINKAYA; “TURİZM
ŞİRKETLERİ ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENİYOR”
Baykın ve Yalçınkaya konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bilindiği gibi günümüzde turizm olgusu önemli bir endüstri haline gelmiştir. Şüphesiz bu endüstrinin en önemli aktörleri tur şirketleridir. Türkiye’ye yönelik turizm hareketinin yaklaşık % 75’ni gerçekleştiren turizm şirketleri, Türkiye turizmi
açısından önemli bir misyon üstlenmektedirler.
“ÖNEMLİ BİR KÜLTÜREL
EKSİĞİ GİDERİYORUZ”
Bu anlamda ülkemize yönelik turların büyük kısmını organize eden turizm şirketleri, kültür turlarını düzenleme noktasında da önemli konumdadırlar. Biz de Ahenk Berat Turizm olarak bu kültür turlarını düzenleyen önemli şirketlerden birisiyiz. Ülkemizde düzenlenen kültürel turlar incelendiğinde; turların ağırlıklı olarak, kitle turizmi bölgeleri veya onların yakın yörelerini kapsadığı görülmektedir. Bu durumda denilebilir ki; kültür turları halkın gerek ülkemizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi sahibi olması gerekse güzel bir seyahatle olayı eğlenceli bir konuma dönüştürmesidir”  dediler.
“TÜM TÜRKİYE’YE
TUR DÜZENLİYORUZ”
Ahenk Berat Turizm olarak 18 yıllık bir tecrübeye sahip olduklarını ve bunu da gururla kendilerini tercih edenlere sunduklarını vurgulayan Ali Baykın ve Mustafa Yalçınkaya, konuşmalarının devamında; “Ahenk Berat Turizm olarak ülkenin neredeyse 81 vilayetine turlar düzenleyerek halkımıza hizmet veriyoruz. Hani derler ya, halka sunacağın hizmeti ilk önce kendin yapacaksın diye. İşte bizde öyleyiz. Kendimiz gezmeyi, yeni yerler görmeyi, yeni kültürlerle tanışmayı sevdiğimiz için turizme yöneldik. İşimizi severek ve güvenli bir şekilde yapıyoruz.
“KONFORLU VE
GÜVENLİ HİZMET”
Geride kalan 18 yılda şirketimiz her geçen yıl büyümektedir. Bu yolda büyümesinin çok önemli bir başarı olduğunu düşünüyoruz. Üstelik bunu kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştiriyoruz. Günümüzde bir yılda 70’ten fazla tur düzenliyoruz ve binlerce kişiyi ülkemizin tarihi, turizm ve kültürel değerlerinin bulunduğu yerlere götürüyoruz. Devamlı müşterilerimizin talebi üzerine değişik turlar da yapmaya başladık.
“GELİN SİZİ DE GEZDİRELİM”
Netice olarak; gezmek, görmek isteyen tüm vatandaşlarımızı Ahenk Berat Turizm’e davet ediyoruz. Gelin sizi gezdirelim” dediler.
AHENK BERAT TURİZM İLETİŞİM:
Adres: Primehmet Mahallesi
118. Cad. Tevfik Yaşar Çarşısı
No: 3 – ISPARTA
Ali Baykın Tel: 0543 807 31 61
Ali Yalçınkaya Tel: 0532 637 57 63
Elektronik posta: alibaykin@mealtur.com

İŞTE AHENK BERAT TURİZM TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLENCEK EN YAKIN TUR PROGRAMI:
Haydi gitmeyen KALMASIN çok kapsamlı GAP turu
23.6.2021.çarşamba CIKIŞLI
7.gece konaklamalı 8.gündüz kişi başı 2000 TL
Gezilecek yerler
Tarsus Adana Hatay Antep Urfa Mardin  MİTYAT  Batman Tatvan Van Diyarbakır Adıyaman  Kahraman Maraş
1. GÜN:
23.6.2021 ÇARŞAMBA AKŞAMI SAAT 20.00 DA HAREKET Konya üzeri TARSUSA varılacak.
2. GÜN:
Sabah kahvaltısı ekstra için verilen zamandan sonra  Tarsus şelalesi eshabı KEYF MAGARASİ ziyaret edilir  buradaki ZİYARETİMİZDEN sonra  
ADANAYA Hareket Adana'da tarihi köprüyü gezer fotoğraf molası için zaman verilir ve Sabancı camii gezilir  yola devam edilerek HATAYA GELİNİR  1.ci konaklama.
3. GÜN:
Kahvaltıdan sonra Harbiye şelalesi gezilir Habibi neccar camii saint piarre kilisesi gezilir öyle yemeği molası dan sonra yola çıkılarak gazı ANTEBE GELİNİR  ilk olarak hayvanat bahçesi gezilir sonra Zeugma müzesi gezilir ardından Gaziantep kalesi gezilerek turistik bakırcılar çarşısında alış veriş için serbest zaman verilir ve ardından  2.ci konaklama yapacağımız uğurlu termale yerleşiriz.
4. GÜN:
Sabah kahvaltısında sonra  HALFETİYE geceriz tekne gezintisi  ekstra 
Öyle yemeği için serbest zaman verilir ardından Urfa'ya hareket edilir  Urfa'da Hz Eyüp peygamber sabır makamı balıklı göl Zeliha gölü hziprahim peygamberin makamı ziyaret edilir bedesten otantik çarşı için serbest zamandan sonra  3.cu konaklayacagimız gülüzar otele yerleşir  akşam meşhur olan sıra gecesine girilir ücret ekstra.
5. GÜN:
Kahvaltıdan sonra URFADAKİ GEZİMİZ  göbekli TEPEYLE BİTİRİP HARRAN ovasına hareket ederiz ilk üniversite olan Harran üniversitesini gezer buradan Harran evlerini görür buradaki gezimizi tamamlayıp Mardin'e geliriz
DERYÜL ZAFEREN manastırı KASİMİYE MEDRESESİ mor BEYHAN Kırklar kilisesi eski Mardin evleri gezilip kuyumcular çarşısında alış veriş molasının ardından 4.cu konaklama yapacağımız MARDİN büyük  otele yerleşir
6. GÜN:
kahvaltıdan sonra MİTYATDA meşhur gümüşcüler çarşısı MİTYAT kültür evi gezilir ardından  diçle nehrinin kıyısında bulunan ilim ve kültür merkezi olan Hasankeyf gezilir  Batman'da öyle yemeği için serbest zaman verilir buradan TATVANA geçilir bizi bekleyen minibüslerle nemrut dağında bulunan. Kıreter göletlerin görüp buradan 5.ci konaklayacağımız TATVAN Kardelen otele geçilir.
7. GÜN:
Sabah kahvaltıdan sonra dünyanın 2 ve Türkiye'nin en büyük tuz gölü olan Van gölünde tekne turuyla ücret ekstra Akdamar adasına gidilir haç Ermeni kilisesi ve ada gezilir tekneyle tekrar dönülür ardından vana gelinir Van kalesi gezilir ardından öyle yemeği için gelinip burada serbest zaman verilir ardından Diyarbakır'a hareket edilir konaklayacağımız 6.ci geceyi turist otele yerleşeceğiz
8. GÜN:
Sabah kahvaltıdan sonra Diyarbakır ulu camii sur içi tarihi hasan paşa hanı Cahit Sıtkı Tarancı müzesi dört ayaklı minare gezilir öyle yemeği için serbest zaman verilir ardından Adıyaman KAHTAYA varış yapılır minibüslerle nemrut dağına ekstra çıkılır karakuş Tümülüsü Cendere köprüsü ARSEMİA antik kenti ziyaret edilir güneşin batımı seyredilir daha sonra 7.ci konaklama yapacağımız Adıyaman arsemes otele yerleşir
9. GÜN:
Kahvaltıdan sonra Kahramanmaraş’a  hareket edilir  sütçü imam kapalı çarşı gezilir  Maraş dondurması yenir buradan dönüş güzergahı olan Mersin cennet cehennem mağarasını görüp  ERDEMLİDE bulunan kız kalesinden sonra dönüşe geçer TURUMUZU sonlandırırız.
ÜCRETE DAHİL OLANLAR
SEYAHET SİGORTASI
KONAKLAMA VE AKŞAM SABAH YEMEKLERİ  REHBERLİK HİZMETLERİ ACENTA REFAKATI
ÜÇRETE DAHİL OLMAYANLAR
İLK GÜN SABAH KAHVALTISI TÜM ÖYLE YEMEKLERİ MUZE VE ÖREN YERLERİ TEKNE TURLARİ DOLMUŞ ÜCRETLERİ ŞAHSİ HARCAMALAR GİDECEK YOLCULARIMIZA AİTTİR.
HAYIRLİ YOLCULUKLAR DİLERİZ
HAREKET YERİMİZ IYAŞ ISPARTA OTELİ YANI
DİĞER TUR TARİHLERİMİZ
1.TUR
23.HAZİRAN.1.TEMMUZ
2.TUR
28.TEMMUZ.5.AGUSTOS
3.TUR.
12.EYLÜL.20.EYLÜL
4.TUR.
12.EKİM.20.EKİM

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °