Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

ADD’den ‘EŞGÜDÜM’ Toplantısı

ADD’den ‘EŞGÜDÜM’ Toplantısı

ISPARTA 8.09.2019 13:14:00 0
ADD’den 
‘EŞGÜDÜM’ 
Toplantısı
Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Özil,  21 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 14.00’te Isparta – Burdur Şube ve Temsilciliklerinin katılacağı Eşgüdüm Toplantısı gerçekleştireceklerini söyledi.
 
Söz konusu toplantının TED Koleji tüm Şube ve Temsilciliklerin katılacağını ifade eden Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Özil; “21 Eylül 2019 tarihinde Isparta Şubesi olarak bizim ev sahipliğimizde eşgüdüm toplantısı yapacağız. Toplantıya, Genel Merkez düzeyinde yöneticilerimizin katılmasını planlıyoruz.
Bu söz konusu Eşgüdüm toplantımızda, Türkiye Cumhuriyeti’nin taşıyıcı kolonları olan Atatürk İlke ve aydınlanma devrimlerinin yılmaz bekçisi Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 30. Yılını ve kurtuluş savaşımızın başlangıcının 100. yılını kutladığımız bu yılda konuyu bir kez daha masaya yatıracağız.
Özellikle, üzerinde yaşadığımız toprakların kuvayı milliye ruhuyla yeniden Türk vatanı yapıldığı milli mücadelemizin başlangıcı 1919 yılının 100. Yıl dönümü olan 2019 yılında bize düşen en büyük görev, atamıza yapılan saldırılara; cumhuriyetimize, demokrasimize, devrimlerimize, ulusal birliğimize, ülkemizin hukuksal, ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel yapısına verilecek zararlara son nefesimize kadar karşı çıkmak ve izin vermemektir. En büyük güç kaynağımız, ulusumuzun tam bağımsızlık konusundaki kararlılığı ve KEMALİZM’dir.
Kemalizm, tam bağımsızlık, ulusal birlik, laiklik, akıl ve bilimi kullanarak çağdaşlık, yurtta barış dünyada barış, kesinlikle emperyalizme karşı olmak ve sürekli devrimciliktir.
BAŞKAN ÖZİL’DEN EŞGÜDÜM
TOPLANTISINA DAVET
Tüm bu çalışma ve veriler doğrultusunda ben ADD Isparta Şube Başkanı olarak Şube Başkanı ve Temsilcilerimizi 21 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 14.00’te   yapacağımız Eşgüdüm Toplantısına çağırıyor ve davet ediyorum” dedi.
 
 

Anahtar Kelimeler: adddeneşg?d?mtoplantısı
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °