Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ADD’den Dayanışma Kahvaltısı

ADD’den Dayanışma Kahvaltısı

ISPARTA 26.01.2020 01:49:00 0
ADD’den 
Dayanışma 
Kahvaltısı
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi, dün üyeleriyle ‘Dayanışma Kahvaltısı’nda bir araya geldi.
 
Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi, Mevlüt Özil’in Şube Başkanlığında, 25 Aralık 2020 tarihinde yani dün Kocatepe Kahve Evi’nde gerçekleştirilen programa; CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, CHP İl Başkanı adayları Yalım Halıcı ve İzzet Beydoğan, CHP ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri ve ADD üyeleri katıldı.
ÖZİL; “KATILIMLARINIZDAN
DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”
Üyelerin yanı sıra Atatürkçü dostların da katıldığı etkinlikle ilgili olarak bir açıklama yapan Dernek Başkanı Mevlüt Özil; “Atatürkçü Düşünce Derneği olarak düzenlediğimiz dayanışma kahvaltımıza hoş geldiniz. kahvaltımıza katılan siyasi parti temsilcilerine, STK temsilcilerine ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda, ilke ve inkılaplarının ışığında yaptıkları çalışmalar ve belirledikleri hedefler hakkında açıklamalarda bulundu.
“ATATÜRK’ÜN İZİNDE
YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”
Başkan Özil; “Bu ülkenin kurucu ve kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk'ün ideolojisi doğrultusunda, Atatürkçü Düşünce Derneğimiz şemsiyesi altında buluşan tüm dostlarımıza merhaba diyorum. Çok güzel bir kış günündeyiz. Her şey çok güzel oldu ve çok güzel kalacak. Yaşasın Atatürk ilke ve devrimleri. Yaşasın tam bağımsız, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler: adddendayanışmakahvaltısı
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °