Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Adaylığı Reddedilen Salim Nuri Güntaç Konuştu; ‘Kaybetme’ Korkusuyla Delegenin İradesini Hiçe Saydılar…

Adaylığı Reddedilen Salim Nuri Güntaç Konuştu; ‘Kaybetme’ Korkusuyla Delegenin İradesini Hiçe Saydılar…

ISPARTA 22.11.2020 13:25:00 0
Adaylığı Reddedilen Salim Nuri Güntaç Konuştu; 
‘Kaybetme’ Korkusuyla 
Delegenin İradesini
Hiçe Saydılar…
Ak Parti Isparta 7. Kongresinde adaylığı Divan Heyeti tarafından reddedilen Salim Nuri Güntaç; “Delegelerin iradesi ‘kaybetme’ korkusuyla hiçe sayılarak Cumhurbaşkanımıza ihanet edilmiştir. Takdir, siz kıymetli dava arkadaşlarımızındır” dedi.
 
KONGRE SALONUNDA
ARBEDE YAŞANDI
Bugün Işıkkent Spor Salonunda yapılan Ak Parti İl Kongresinde olay çıktı. Salim Nuri Güntaç’ın listesinin Kongre Divanı tarafından Tüzüğün 46. Maddesi gerekçe gösterilerek adaylık için kabul edilmemesi üzerine taraflar yumruk ve tekmelerle birbirine girdi. Olaylar ancak güvenlik güçlerinin salona girip tedbir almasıyla sona erdirilebildi.
GÜNTAÇ; “KAYBETME KORKUSUYLE
DEMOKRASİYİ HİÇE SAYDILAR”
Kongrede Divan Heyeti tarafından, delegelerin iradesinin ‘kaybetme’ korkusuyla hiçe sayıldığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ihanet edildiğini ifade eden Ak Parti İl Başkan Adayı olarak kongreye gelen Salim Nuri Güntaç; “7. Olağan kongremiz maalesef divan başkanı Kasım Bostan tarafından sabote edilmiş ve hiç bir gerekçe göstermeksizin listemiz divan tarafından hiç bir eksiği olmamasına rağmen kabul edilmemiştir.
“CUMHURBAŞKANIMIZA
İHANET ETTİLER”
Delegenin açık iradesi kaybetme korkusuyla hiçe sayılmış ve Reisimiz, Cumhurbaşkanımıza ihanet edilmiştir. Cumhurbaşkanımızın önüne set çekilerek Isparta’daki gerçekler açık bir şekilde kapatılmaktadır. Takdir siz kıymetli dava arkadaşlarımızındır” dedi.  
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °