Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Abdullah Kaya güven tazeledi

Abdullah Kaya güven tazeledi

ISPARTA 15.01.2018 08:43:00 0
Abdullah Kaya güven tazeledi
Kurulduğu 1990 yılından bugüne kadar  halkımıza hizmet veren ve 271 aktif üyesi bulunan Isparta Elektrikçiler ve Bobinajcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 5362 sayılı esnaf  ve sanatkarlar meslek  kuruluşu kanunu gereği  4 yılda bir yapılması zorunlu  olan olağan Genel Kurul  toplantısını çoğunluğu  sağlayarak, Pazar günü  Isparta Öğretmenevi Konferans Salonu’nda  gerçekleştirdi.
Gerçekleşen Genel Kurul toplantısına Belediyeyi temsilen  Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın, Esnaf Odaları Birliği’ni temsilen Birlik Başkan Vekili  Ahmet Tural ,Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Isparta İl Müdürü Niyazi Kıvılcım, Salihli Elektrikçiler Odası Başkanı Bahadır Çelikkol, Denizli Elektrikçiler Odası Başkanı Osman Özdağ, Isparta  merkez ilçe oda başkanları ve odaya kayıtlı üyeler  katıldı. Seçim öncesinde gerçekleşen plaket töreninde, meslekte 30 yıl ve üzeri hizmet veren 24 üye ile  Şubat ayında emekli olacak  Oda Genel Sekreteri Hasan Tuncer’e  Belediye Başkanı Y.Ziya Günaydın, Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili  Ahmet Tural, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Isparta İl Müdürü Niyazi Kıvılcım ve oda başkanları tarafından  birer teşekkür plaketi takdim edildi.
Tören sonrası tek listeyle gerçekleşen seçimde, mevcut yönetim birkaç isim değişikliği ile yeniden seçilerek güven tazeledi.Önümüzdeki hafta içinde  mazbata alacak olan  yeni yönetimde  Abdullah Kaya  yeniden başkanlığa gelirken, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri de Recep Korkmaz, Bilal Arıkan,Kerim Karabay, Mustafa Saka, Mikayil Arslan, Abdülkadir Sarpdağ, İlhami Osman Demiralay, Ramazan Ayhan ve Kerim Tanrıkulu olarak belirlendi.
Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan   Isparta Elektrikçiler ve Bobinajcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Hasan Tuncer konuya ilişkin önemli bir uyarıda  bulunarak,’’ Halkımız,can ve mal güvenliği açısından elektrik işi ile ilgili  hizmetlerini   odamıza kayıtlı ve yetkili olan ,ehil ve usta  kişilerden  almaya özen göstersinler. Kayıtlı üyemiz olup olmadığı bilgisi hizmet almak üzere anlaştıkları elektrikçiye sorulabileceği gibi, odamızdan da öğrenilebilir. Vatandaşlarımız konu hakkında bilgi edinmek için,  Mimar Sinan Caddesi Miralay Nuribey İşhanı  Kat:3 No :103  adresinde  hizmet veren  odamızı  bizzat ziyaret edebilir ya da 232 23 45 no’lu oda ofis telefonu  ile  0 532  766  88 60 no’lu mobil hattan oda  genel sekreterine ulaşılabilir’’ dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °