Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ABD MÜSİAD Başkanı Ayhan Özmekik’ten; Isparta MÜSİAD’a Ziyaret

ABD MÜSİAD Başkanı Ayhan Özmekik’ten; Isparta MÜSİAD’a Ziyaret

ISPARTA 17.09.2020 15:40:00 0
ABD MÜSİAD Başkanı Ayhan Özmekik’ten; 
Isparta 
MÜSİAD’a 
Ziyaret
HABER: Yunus ÖZLER 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ABD Başkanı Ayhan Özmekik, MÜSİAD Isparta Şubesini ziyaret etti.


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ABD Başkanı Ayhan Özmekik, Derneğin yeni taşındığı adresi olan Hızırbey Mahallesi 1525 sokakta bulunan ve Parmaksız Konağı olarak bilinen Dernek Merkezini ziyaret etti.

BAŞKAN BAYSAN’DAN DERNEĞİ
ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI
Isparta’da iki gün kalan MÜSİAD ABD Başkanı Ayhan Özmekik, MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilk gün Süleyman Demirel Üniversitesi’nin yanı sıra Dernek Üyelerini bizzat mekanlarında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

DERNEK MERKEZİNDE
EKONOMİ TOPLANTISI
MÜSİAD ABD Başkanı Ayhan Özmekik daha sonra Dernek Merkezine geçerek burada dernek üyesi işadamları ile bir araya gelerek MÜSİAD Isparta Şubesinin alışmaları ile ilgili bilgi aldı ve onlarla ekonomi konulu istişare toplantısı yaptı.

“HER ZAMAN
ARKANIZDAYIZ”
MÜSİAD’ın Türkiye çalışmalarını ve dolayısıyla şube çalışmalarını yakinen takip ettiğini, MÜSİAD üyesi iş insanlarının ülke ekonomisine katkı sunma konusundaki çabalarını ise oldukça olumlu değerlendirdiğini ve her zaman yanında olduklarını ve gereken tüm desteği vereceklerini ifade etti. Başkan Özmekik akşam ise Şube Başkanı Yalçın Baysan’ın Dernek Merkezinde şahsı onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı.
BAYSAN’DAN ÖZMEKİK’E TEŞEKKÜR
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ise ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD ABD Başkanı Ayhan Özmekik’e teşekkür ederek; “Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği sadece ülke içinde değil, ülke dışında yani dünya genelinde de başarılı çalışmalara imza atıyor. Bizler de üyesi olmaktan büyük onur duyduğumuz bu derneğimizin çalışmalarında ve yurt dışında hizmet veren sizlere başarılar dileriz. Bu ziyaretiniz bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. İnşaallah en kısa zamanda tekrar Isparta’mıza bekleriz” dedi.

ÖZMEKİK; “ISPARTA
ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR”
Kendisinin yurt dışında yani Amerika’da görev yapmasına rağmen zaman zaman Türkiye’ye gelip bu şekilde şehirleri gezerek MÜSİAD Şubelerini ziyaret etme fırsatı bulduğunu belirterek, Isparta’yı çok sevdiğini ve şehir olarak mükemmel bir toplum olduğunu vurguladı.
BAŞKAN BAYSAN’DAN
‘BESMELE’ TABLOSU
Ziyaretin sonunda ise, MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan tarafından MÜSİAD ABD Başkanı Ayhan Özmekik’e çeşitli hediyelerin yanı sıra üzerinde Arapça Besmele (Bismillahirrahmanirrahim) yazılı Tablo hediye etti.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °