Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

6 Mahallede Aynı Anda Asfalt Çalışmaları; Devam Ediyor

6 Mahallede Aynı Anda Asfalt Çalışmaları; Devam Ediyor

ISPARTA 21.09.2022 11:22:00 0

6 Mahallede Aynı Anda Asfalt Çalışmaları; 
Devam 
Ediyor
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından büyük bir yatırımla enerji hatları yer altına alınırken, Isparta Belediyesi de enerji nakil hatlarının yer altına alındığı cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
 
Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 7 asfalt robotu, 7 silindir ve 70 personelle aralıksız çalışılıyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, enerji hatlarının yer altına alınması dolayısıyla TEDAŞ’ın yaklaşık 200 km’lik bir kazı çalışması yaptığına değindi.
 
Kaya, “Bu kazı çalışmaları sonrasında bizlerde toplam 70 personel ve 7 asfalt robot aracı ile yama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye olarak 3 adet asfalt robot aracımız vardı, sayın başkanımızın talimatlarıyla bu araç sayımızı 7’ye çıkardık. 3 adet silindirimiz vardı, 4 adet daha silindir kiralaması yaptık. 6 mahallemizde aynı anda çalışmalarımız hızla devam etmektedir. En kısa zamanda asfalt çalışmalarımızı tamamlamış olacağız” dedi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °