Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

4 yıl sonra gelen ‘birliktelik’ kararı Ramazan Bayramı ‘Ortak’ kutlanacak

4 yıl sonra gelen ‘birliktelik’ kararı Ramazan Bayramı ‘Ortak’ kutlanacak

ISPARTA 28.05.2019 18:38:00 0
4 yıl sonra gelen ‘birliktelik’ kararı 
Ramazan Bayramı 
‘Ortak’ kutlanacak
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta’da 4 yıl aradan sonra Ramazan Bayramı’nın yeniden ‘Ortak’ kutlanmasına karar verildi. Buna göre; Isparta Valiliği koordinesinde Isparta Belediyesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ticaret Borsası işbirliğinde bu yıl Ramazan Bayramı'nda müşterek bayramlaşma programı düzenlenecek.
4 YIL ARADAN SONRA YENİDEN…
Her yıl bayramlaşma programlarını kurumlarında yapan 2 kurum ve 3 meslek teşkilatı bu yıl bayramlaşmayı hep birlikte Iyaş Kongre Merkezinde yapacak. Bilindiği gibi, Isparta’da ortaklaşa bayram kutlaması en son 1995 yılında yapılmış ve daha sonra bu karardan vazgeçilmişti. Bu nedenle tüm kurum ve kuruluşlar bayramlaşmalarını kendi bünyelerinde yapıyordu.
AMAÇ; BİRLİK VE BERABERLİK
Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı ve Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, müşterek bayramlaşma programını yapmaktaki amaçlarının birlik ve beraberliği sağlayarak meslek örgütleri üyelerini birada toplamak olduğunu söylediler.
“TÜM HALKIMIZ
DAVETLİDİR”
Vali Seymenoğlu koordinesinde yapılacak olan bayramlaşma programına, programın düzenleyicisi kurum ve kuruluş temsilcileri Ramazan Bayramı’nın birinci günü saat 12.00’de başlayacağını ifade ederek, Iyaş Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Bayramlaşma programına tüm Isparta halkını davet ettiler.
Bilindiği gibi, geçen yıl Valiliğin bayramlaşma töreni Öğretmenevinde yapılmıştı.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °