Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

3 mahallede köpek katliamı

3 mahallede köpek katliamı

ISPARTA 12.08.2017 05:15:00 0
3 mahallede köpek katliamı
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Meclisi’nin dünkü toplantısında önceki gün gece saatlerinde şehir merkezindeki 3 mahallede köpeklerin zehirli yemeklerle katledildiğini belirterek, bunu yapanlara çok sert tepki gösterdi.
HAYVANI SEVMEYEN İNSANI SEVEMEZ
Başkan Günaydın, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Dün(önceki gün) gece Mehmet Tönge, Akkent ve Vatan Mahalleri’nde köpekler için zehirli yemekler konulmuş. Şuanda adetini henüz tespit edemedik ama çok sayıda köpek ölmüş. Türkiye’nin en büyük hayvan tesisini Isparta’ya kurduk. Bunun açılışı yaklaştı. Ben buna da yoruyorum. Bizim araştırmalarımıza göre bunu belediyenin yapabileceğini zannettirerek yıpratma politikası güdenlerin de olduğu anlaşılmıştır. Sayın valimizle bu konuyu konuştuk. Sayın valimize bu kişi ya da kişilerin derhal yakalanması ve cezalandırılması gerektiğini söyledim. Isparta Belediyesi bu konuya Türkiye’de en çok önem veren iller arasında. Hayvanlar konusunda yaptıklarımızla da başı çektiğimizi söyleyebilirim. Hayvanı sevmeyen insanı sevemez. Nasıl zehirleyip de bu köpekleri öldürüyorsunuz.
CUMHURBAŞKANININ GELİŞİNE DENK GETİREREK
DAHA DA SANSASYON YAPACAKLARINI ZANNEDİYORLAR
Cumhurbaşkanının geleceğe zamana denk getirerek daha da sansasyon yapacaklarını zannediyorlar. Hayvanı sevmeyen bayrağını da sevmez. Hayvana acımayan milletini de sevmez. Bu köpeği zehirleyenlere insan denilir mi? Bunlar insan değil. İnşallah yakalanacaklar. Biz de zabıta olarak derin araştırmalar yapıyoruz. Vefalı insan dostu bu hayvanları nasıl zehirlersiniz? Çok üzüntü içerisindeyim. Bu insanların yakalanıp cezalandırılması gerekiyor. Esef ve şiddetle kınıyorum. Isparta Belediyesi’ni yıpratmak istiyorsanız mertçe çıkın yıpratın. Hayvanları öldürerek Isparta’nın güzel yaptığı hayvan barınağını çürütmek istiyorsunuz. Ey cani bu hayvanların günahı ne olacak? O günahla diğer dünyada cehennemin dibine gireceksiniz.
SAYIN VALİMİZ 30’A YAKIN KÖPEĞİN TELEF OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Şuanda sayıyı tespit ediyoruz. Ölenleri topluyoruz ölmek üzere olanları da tedavi altına aldık. Sayın valimiz 30’a yakın köpeğin telef olduğunu söyledi. Ama net rakamı henüz bilemiyoruz.
BELEDİYENİN ÜZERİNE ATMA ÇABASINDA OLANLAR OLDU
Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın bu canilere tepkili olduğunu öğrendim. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gece birkaç vatandaş farkına varmış. Belediyenin üzerine atma gibi çaba içerisinde olanlar olmuş. Diğer vatandaşlar belediyeyle alakalı olmadığını söylemişler. Sayın valimiz kesinlikle ortaya çıkartacağız dedi. Sayın valimizin bu sözü beni rahatlattı.”

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °