Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

25. SANTEK Yapı Dekorasyon Fuarına; Yoğun İlgi Sürüyor…

25. SANTEK Yapı Dekorasyon Fuarına; Yoğun İlgi Sürüyor…

ISPARTA 21.05.2022 10:25:00 0
25. SANTEK Yapı Dekorasyon Fuarına; 
Yoğun
İlgi
Sürüyor…
HABER: Yunus ÖZLER
Bu yıl 25’incisi yapılan va Detay Fuarcılık ile Asko Fuarcılık işbirliği ile gerçekleştirilen SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı büyük ilgi görüyor. 18 – 22 Mayıs tarihleri arasında açık olan Fuara vatandaşlar adeta akın ediyor. Fuar, yarın akşam saat 22.00’ye kadar devam edecek.
 
Kısa adı SANTEK olan Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın 25’incisi geçtiğimiz Perşembe günü yapılan görkemli bir törenle açıldı. Gökkubbe Fuar Merkezi’ndeki söz konusu fuar devam ediyor.
Fuara gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Fuar Organizatörler Detay Fuarcılık ile Asko Fuarcılık Yetkilileri Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı, fuara sadece Isparta’dan değil, çevre illerden de gelenlerin olduğunu bildirdiler.
SIRÇA VE ÇARKÇI; “FUARIMIZ HER
GEÇEN YIL GELİŞEREK BÜYÜYOR”
Konu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Sırça ve Çarkçı; “Bilindiği gibi 24 yıldır gerçekleştirmekte olduğumuz SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı’nın bu yıl 25’incisi açmış bulunuyoruz. Fuarımız 25.yılında; Yapı Dekorasyon, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı olarak, yeni yerinde yeni birçok katılımcı firmayla her geçen sene daha da büyüyerek yoluna devam etmektedir. Fuarımızı bölgenin en büyük ve modern yapısı olan, yeni fuar alanı GÖKKUBBE Ulusal Fuar ve Kongre Merkezin devam ediyor. 7.500-8.000 m2 kapalı alan ve toplamda 35 bin m2 alana sahip olan Gökkubbe Fuar alanındaki fuarımız her geçen yıl gelişmekte olan ülke ekonomisi içinde Isparta ve Göller Bölgesi’nin sınırlarının dışına açılması ve bölge dışındaki firmalara da bu bölgenin kapılarını açacak fırsatların yaratılması ve bu amaçla alıcılar ile satıcıların her yıl buluştukları ortak bir adres olmak hedefimizdir.
“BU FUARLA ONLARCA SEKTÖRÜ
BİR ARAYA GETİRİYORUZ”
Fuarların ekonomiye doğrudan olan katkılarının yanında çok daha büyük katma değer katkısı olmaktadır. Bilge ekonomisine hareket kazandırmaktadır. Oteller, restorantlar, ulaşım, reklam sektörü ve daha bir çok sektör, fuar aktiviteleri sayesinde hareketlenmektedir. Bunun dışında bölgeler arası işbirlikleri, firmalar arası işbirlikleri gelişmektedir.
“SADECE ISPARTA’YA DEĞİL,
BÖYGEYE HİTAP EDEN BİR FUAR”
Bu hedef doğrultusunda fuarımıza Isparta, Burdur, Afyon, Denizli, Kütahya, Uşak ve ilçelerinden de ilgili kişilerin ziyaretini sağlamak için gerekli yerlerle görüşmeler sağlanmıştır. 25 senedir Isparta’nın tek ihtisas fuarı olma özelliğini başarıyla sürdüren organizasyonumuz bu misyonunu kararlılıkla sürdürme yolundadır. Fuarımızın özelliği ihtisas fuarı olması yanı sıra, Isparta halkının ihtiyaçlarına cevap verebileceği bir platform olmasıdır. Genel tanıtım çalışmalarının yanı sıra; fuara gelen ziyaretçi kitlesinin daha profesyonel ziyaretçiler olması için; ticaret odaları, meslek odaları, iş adamı dernekleri, resmi kurumlar, il protokolü vb. gibi kanallardan ulaşarak fuarı ziyaret etmeleri sağlanmaktadır.
İŞTE FUARDA GÖRÜCÜYE
ÇIKAN ÜRÜNLER
Fuarımızda; Başta Yapı Malzemeleri olmak üzere Dış Cephe Sistemleri, PVC, Ahşap ve Çelik Kapı pencere sistemleri, Cam Balkon, Alüminyum Korkuluk, Panjur, Isı yalıtımı mantolama sistemleri, Otomatik Garaj ve Bina kapıları, Isıtma, Soğutma ve Doğalgaz sistemleri, Asansör, Market dolap ve raf sistemleri, Ev ve Ofis Mobilyaları oturma gurupları, Halı, Perde ve Ev Tekstili, Mutfak banyo dolabı ve aksesuarları, Beyaz Eşya, Ankastreler ve elektrikli küçük ev aletleri, Bilgisayar ve Güvenlik sistemleri, İç ve Dış Mimari dekorasyon ürünleri olmak üzere birçok firma ziyaretçilerimizle buluşmaktadır” dediler.
“FUARIMIZA BEKLİYORUZ”
Fuara gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını vurgulayan Fuar Organizatörler Detay Fuarcılık ile Asko Fuarcılık Yetkilileri Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı, 18 Mayıs’ta açılan ve yarın (22 Mayıs) saat 22.00’ye kadar açık kalacak olan fuara tüm vatandaşları beklediklerini sözlerine eklediler.
İŞTE SANTEK – ISPARTA FUARINDAN GÖRÜNTÜLER:






 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °