Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

24 Koca yürek vardı gülümseyen...

24 Koca yürek vardı gülümseyen...

ISPARTA 25.11.2018 19:00:00 0
24 Koca yürek vardı gülümseyen...
15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. 24 Kasım öğretmenler gününde 24 Eğitimciyi bir araya getiren Dernek. Hız kesmeden Sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdürüyor. 
Dernek Başkanı Ramazan Çapan; "Biz Dernek politikamız olarak aynı zamanda misyonumuz gereği yapmış olduğumuz her faaliyette insan odaklı olmayı hedefliyor ve insana yatırım yapıyoruz. 24 Kasımda da biz öğretmenlerimizin gününü kısa mesajlarla geçiştirmek yerine onlarla yanyana olmak istedik. Öğretmenlerimiz bize sevgisini veren, ilgisini asla eksik etmeyen, bizi eğiten, öğreten ve donatan birer hizmet elçileridir. Bizleri evlatlarından ayırt etmeyen, sevgisinden yoksun etmeyen öğretmenlerimizi yıllar sonra hem meslektaşlarıyla hemde öğrencileri ile bir araya getirmek bizi oldukça mutlu etti. Gerek emekli olan öğretmenlerimiz gerekse hala eğitimini sürdüren öğretmenlerimiz fevkalade bir gün geçirdiler. Yıllar sonra tekrar ellerini öptük, anne ve baba sıcaklığında sarıldık mutluluktan duygusal anlar yaşadık. Her biri bizi öz evladı gibi 20 yıl sonra tekrar bağırlarına bastılar. Biz aynı zaman da bir farkındalığı da ortaya çıkarmak istiyoruz.         
 " Fidan gibi geldiğiniz okuldan çınar gibi çıkıyorsanız" sizi yetiştiren elleri en azından yılda bir defa öpmelisiniz dedi . Ve Başkan Çapan tüm sivil toplum örgütlerine de çağrıda bulundu. 
İslamın ilk emri oku. Bizi okutan öğreten yetiştiren bize emek harcayan herkesi hatırlayalım, hatırladığımızın ötesinde  unutmadığımızı gösterelim. Sözlerimi sonlandırıken Bizi kırmayan ve davetimize icabet eden, sembolik hediyelerimiz kabul eden öğretmenlerimize derneğimiz adına tekrar çok teşekkür ediyor ellerinden saygıyla ve hürmetle öpüyorum Öğretmenler gününüz kutlu olsun...' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: g?l?mseyen vardı y?rek koca
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °