Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

14 Şubat'a Özel: Hediyeleriniz canlı müzik eşliğinde teslim edilecek

14 Şubat'a Özel: Hediyeleriniz canlı müzik eşliğinde teslim edilecek

ISPARTA 13.02.2019 07:19:00 0
14 Şubat
Isparta’da 6 Mart Atatürk Caddesi’nde hizmet veren Çiçekçim Erdem, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir konsept hazırladı. Çok farklı ürünleriyle 14 Şubat’ı unutulmaz kılmayı amaçlayan Çiçekçim Erdem, o gün verilen siparişleri canlı müzik eşliğinde istenilen adrese teslim edecek. İşletmeci Mehmet Erdem Çelik, “Ayrıca 14 Şubat’ta işletmemizin önünde hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler için Sevgililer Günü Çerçevesi olacak. Tüm sevgilileri işletmemize davet ediyoruz” dedi.
 
Yarın 14 Şubat Sevgililer Günü.  Bu özel günde sevdiğinizi mutlu etmek için bir çiçek bile yeterli olabilir. En farklı çiçek konsepti arayanlar içinse adres Çiçekçim Erdem. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel konsept hazırlayan Çiçekçim Erdem, bugünü unutulmaz yapmak için siparişleri canlı müzik eşliğinde adreslere ulaştıracak.
14 ŞUBAT’A ÖZEL ÇOK FARKLI ÇEŞİTLER VAR
20 yıldır çiçekçilik sektöründe hizmet veren Çiçekçim Erdem İşletmecisi Mehmet Erdem Çelik, 14 Şubat Sevgililer Günü için çok özel hazırlıklar yaptıklarını dile getirdi. Müşterilerine 14 Şubat’a özel 12 renk gül, 5 yıl garantili solmayan güller, çiçek tanzimleri, konsept buketler, farklı renk ve ırklarda orkide çeşitleri sunacaklarını ifade eden Erdem, “İşletmemizde 14 Şubat günü canlı müzik olacak. Ud ve keman eşliğinde çok güzel bir etkinlik hazırlıyoruz” dedi.
GEREK İNTERNET GEREKSE TELEFONLA SİPARİŞ VEREBİLİRLER
14 Şubat Sevgililer Günü’nde vatandaşların en çok gül ve orkide tercih ettiğine değinen Erdem, “Vatandaşlarımızın Sevgiler Günü için siparişlerini önceden vermelerini rica ediyoruz. Yurtiçi ve yurtdışına gerek internet satış sitemiz gerekse telefonla da hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımız işletmemize gelip, görerek de sipariş verebilirler” diye konuştu.
CANLI MÜZİKLE ADRESE TESLİM
Öte yandan ülkemiz sınırları içerisinde üretilen ürünlerin yanı sıra Hollanda’dan özel ithal ırk çeşitleri de müşterilerine sunduklarını kaydeden Çiçekçim Erdem İşletmecisi Mehmet Erdem Çelik, “14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak siparişler canlı müzik, keman eşliğinde adrese teslim edilecek. Ayrıca o gün işletmemizin önünde hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler için Sevgililer Günü Çerçevesi olacak. Tüm sevgilileri işletmemize davet ediyoruz” dedi.
İLETİŞİM
Adres: 6 Mart Atatürk Caddesi No: 7/C ISPARTA
Tel: 0506 332 19 56- 0246 232 91 32
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °