Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Ömer Seymenoğlu Aksu İlçesini Ziyaret Etti; Vali Seymenoğlu’ndan AKSU ÇİLEĞİNE Tam Not

Vali Ömer Seymenoğlu Aksu İlçesini Ziyaret Etti; Vali Seymenoğlu’ndan AKSU ÇİLEĞİNE Tam Not

İHALE İLANLARI 29.05.2021 08:09:00 0
Vali Ömer Seymenoğlu Aksu İlçesini Ziyaret Etti; 
Vali Seymenoğlu’ndan
AKSU ÇİLEĞİNE 
Tam Not
Aksu İlçesini ziyaret eden Vali Ömer Seymenoğlu, ilçe merkezinde vatandaşlara ait çilek tarlaları ile Belediyeye ait çilek tarlasını ziyaret ederek, üretimi yapılan ve kendisine has aromasıyla farklı bir tada sahip çileklerden tattı. Belediye Başkanı Veli Kahraman; “Sayın Valimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
AKSU, ÇİLEK ÜRETİMİNDE
EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
Isparta'nın yüksek rakımlı Aksu ilçesinde yetiştirilen ve ‘Yayla Çileği’ olarak adlandırılan çilekler eşsiz aromasıyla ön plana çıkıyor. Son yıllarda yapılan devlet destekleriyle ilçede çilek tarımı gün geçtikçe artıyor ve Aksu yayla çileği piyasada aranan bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçede yaklaşık 170 dekar alanda çilek tarımı yapılırken yıllık yaklaşık 500 ton da üretim yapılıyor.
VALİ SEYMENOĞLU’NDAN
AKSU’YA ZİYARET
Vali Ömer Seymenoğlu, önceki gün Aksu ilçesine bir çalışma ziyareti gerçekleştirerek Aksu Belediyesi’ne ait çilek tarlasında incelemelerde bulundu.   Vali Seymenoğlu, ilçede ayrıca ilçenin sorun ve çözüm önerileri konusunda geniş kapsamlı bir toplantı da yaptı. İlçe Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Kahraman ve ilçe birim amirlerinin de hazır bulunduğu görüşme ve toplantıda ilçede yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.
BAŞKAN KAHRAMAN; “SAYIN VALİMİZ ÖMER
SEYMENOĞLU' NU İLÇEMİZDE AĞIRLADIK
Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Vali Ömer Seymenoğlu’nun ilçelerine yaptığı ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Vali Seymenoğlu’na teşekkür etti. Başkan Kahraman açıklamasında; “Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu, ilçemize ziyarette bulundu. Belediyemiz düğün salonunda  ilçemiz mahalle ve köy muhtarları ile toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda Eğirdir Kaymakamı Aksu Kaymakam V. Sayın Adem Çelik, İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Hakkı Kaya ile kurum amirleri eşlik etti.  
ÇİLEK TARLALARINDA
İNCELEMELERDE BULUNDU
Toplantı sonrası Isparta İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüzün vermiş olduğu eğitime katılan muhtarlarımıza Katılım Belgesi ile Afet Çantası verildi.
Aziz Şehidimiz Er Yaşar Kocabaş’ın annesi Sayın Yeter Kocabaş’ı evinde ziyaret ettik. Sayın Valimiz ile birlikte Aksu merkezde vatandaşlarımıza ait çilek tarlaları ile Belediyemize ait çilek tarlasını ziyaret ettik. Sayın Valimize nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu.
VALİ ÖMER SEYMENOĞLU’NUN AKSU
İLÇESİ ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER;





 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °