Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Zorlu Sürece Giriyoruz

Zorlu Sürece Giriyoruz

SPOR 2.04.2023 13:15:00 0
Zorlu Sürece Giriyoruz

Ispartaspor, bugünden itibaren son derece zorlu bir sürece giriyor. Bugün kendi sahasında seyircisiz olarak Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeşil – Pembeli ekip ise haftaya deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden ve şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olan Ş. Urfaspor ile karşılaşacak. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, bugün kendi sahasında oynayacağı Arnavutköy Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor. 

ÜST SIRALARI HEDEFLEYEN

TAKIMLARLA KARŞI KARŞIYA GELECEK 

Bu doğrultuda, Ispartaspor bugünden itibaren ligde önümüzdeki 6 haftada grupta güçlü ve üst sıraları hedefleyen takımlarla oynayacak. 

Yeşil – Pembeliler bu çerçevede; 2 Nisan Pazar günü yani bugün sahasında Play – Off grubu içinde yer alan Arnavutköy Belediyespor ile 8 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Şampiyonluğun en büyük adaylarından Ş. Urfaspor ile 15 Nisan’da Play – Off grubunun hemen altında bulunan ve Play – Off’u hedefleyen Somaspor ile 19 Nisan Çarşamba günü deplasmanda kendini üst sıralara ve atta Play – Off grubuna atmak için mücadele veren Nazilli Belediyespor ile 23 Nisan’da küme düşme potasına girmemek için çırpınan Bursaspor ile ve son haftalarda aldığı sonuçlarla kendisini Play – Off grubunun içine atmayı başaran Afyonspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli ekip, bu maçlarda bu ekipler karşısında en az puan kaybını yaşayarak, puan cetvelinde önce orta sıralardaki yerini koruyup küme düşme potasına kadar inmemeye ardından da mümkün olduğu kadar puan durumunda üst sıralarda kendisine yer bulmaya çalışacak. 

 


Anahtar Kelimeler: Zorlu Sürece Giriyoruz
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °