Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Zor Şartlarda Kalan Sokak Hayvanlarını Elleriyle Besledi; Hayvansever Bekir Sözer’den Alkışlanacak Davranış

Zor Şartlarda Kalan Sokak Hayvanlarını Elleriyle Besledi; Hayvansever Bekir Sözer’den Alkışlanacak Davranış

ISPARTA 22.12.2021 16:57:00 0
Zor Şartlarda Kalan Sokak Hayvanlarını Elleriyle Besledi; 
Hayvansever 
Bekir Sözer’den 
Alkışlanacak
Davranış
Kara kış şartlarının hüküm sürdüğü ve iki gündür yağan kar yağışlarının getirdiği soğuk havada zor durumda kalan kedi köpek gibi sokak hayvanlarına Hayvansever Bekir Sözer sahip çıktı. Sözer’in bu davranışı büyük takdir topladı.
 
Bilindiği gibi, Isparta’da son günlerde kara kış olarak tabir edilen soğuk havalar hüküm sürüyor. Hatta önceki gün ve dün yağan kar da bu kara kışın tuzu biberi oldu. Böylesine soğuk günlerde sokak hayvanlarına Bekir Sözer sahip çıkıp, kentin farklı noktalarındaki beslenme noktalarına yiyecek ve içecek bıraktı.
SÖZER; “HAYVANLARI ÇOK
SEVİYORUM, ONLAR BENİM HERŞEYİM”
Havaların soğumasıyla yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanlar için muhtelif yerlere kaplarda mama bırakan Hayvansever Bekir Sözer, kendisinin hayvanları çok sevdiğini ve yıllardır onların ihtiyaçları için gece – gündüz demeden çalıştığını belirterek; “Bu sokak hayvanlarının soğuk kış günlerinde aç ve susuz kalmamaları için ferdi olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
“SOKAK HAYVANLARINA
KARŞI DUYARLI OLALIM”
Kış mevsimi itibariyle soğuk havalar, sokaklarda kalan hayvanlar için ölümcül olabiliyor. Soğuk hava şartlarında yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için alınacak küçük önlemlerle hayatlarını kurtarmak mümkün.  Başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvan dostlarımızın, bu soğuk günlerde aç ve susuz kalmamaları için herkesin duyarlı olması gerekiyor. Sahipsiz, sevimli dostlarımızın soğuktan etkilenmemeleri için kendilerine kış mevsimi boyunca yiyecek ve içecek vererek sokak hayvanlarını beslemeye devam edeceğim” dedi.




Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °