Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur Eşleşmeleri Belli Oldu; İşte Ispartaspor’un Rakibi

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur Eşleşmeleri Belli Oldu; İşte Ispartaspor’un Rakibi

ISPARTA 7.11.2023 17:52:00 0
Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur Eşleşmeleri Belli Oldu; İşte Ispartaspor’un Rakibi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kura çekilişi biraz önce tamamlandı. Ispartaspor’un kupadaki rakibi ise Süper Lig ekibi Pendikspor oldu. Yeşil – Pembeliler kupa maçını 5 – 6 – 7 Aralık tarihlerinden birisinde deplasmanda oynayacak. 

Bugün saat 14.00’de gerçekleştirilen ve 56 takımın katıldığı kura çekilişi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

4. TURA TOPLAM

56 TAKIM KATILDI 

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi tamamlandı. Toplamda 56 takımın mücadele edeceği 4. tur eşleşmesine tur atlayarak gelen 34 takım ile Süper Lig'den 6 takım, 1. Lig'den 7 takım ve TFF 2. Lig'den 9 takım olmak üzere toplam 56 takım eşleşti. 4. eleme turu müsabakaları sonucu galip takımlar bir üst tura yani 5. Tura yükselecekler.

ISPARTASPOR’UN

RAKİBİ PENDİKSPOR OLDU

Bugün yapılan kura çekimi neticesinde, 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, Süper Lig takımlarından Sintaş Yapı Pendikspor ile eşleşti.

MAÇLAR ARALIK AYININ 

İLK HAFTASI OYNANACAK

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçları ise 5 – 6 ve 7 Aralık tarihlerinde oynanacak. Ispartaspor’un maçını hangi gün oynayacağı ise daha sonra belli olacak. Kura çekimine seri başı olmayan takımlar arasında katılan Ispartaspor maçını deplasmanda oynayacak. 

PENDİKSPOR’U

DEPLASMANDA YENDİK

Bilindiği gibi, Ziraat Türkiye Kupasında eşleştiğimiz Pendikspor, iki sezon önce 2. Lig Beyaz Grupta Ispartaspor ile birlikte aynı grupta şampiyonluk mücadelesi vermiş, Ispartaspor ligin ikinci yarısında rakibini İstanbul’da mağlup etme başarısını göstermişti. 

İŞTE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 4. TUR KUR

ÇEKİLİŞİNİN ARDINDAN OLUŞAN EŞLEŞMELER…

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °