Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Maçında Bugün; Ispartaspor Sincan Belediyespor ile Karşılaşıyor

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Maçında Bugün; Ispartaspor Sincan Belediyespor ile Karşılaşıyor

ISPARTA 10.10.2023 15:16:00 0
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Maçında Bugün;  Ispartaspor Sincan Belediyespor ile Karşılaşıyor

Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında kendi saha ve seyircisi önünde Ankara ekibi BAL ligi takımlarından Sincan Belediyespor takımı ile karşılaşacak. Bugün Isparta Atatürk Stadyumunda saat 17.00’de başlayacak olan maçı İzmir Bölgesi Hakemlerinden Berk Sipahi yönetecek. 

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, ligin 7. Haftasında geçtiğimiz Cumartesi günü kendi sahasında karşılaştığı İskenderunspor maçından 2 – 1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu lig maçının ardından Yeşil – Pembelilerde gözler bugünkü kupa maçına çevrildi.

YEŞİL – PEMBELİLERDE

TEK HEDEF TUR ATLAMAK

Bu sezon 2. Ligde mücadele etmesi nedeniyle Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve 3. Lig takımlarının katıldığı Ziraat Türkiye Kupası ön eleme ve birinci turuna katılmayan ve direkt olarak kupaya 2. Turdan itibaren dahil olan Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında 10 Ekim Salı günü yani bugün saat 17.00’de kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Sincan Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Yeşil – Pembelilerde tek hedef rakibini mağlup ederek bir üst tura yükselmek. Bu maçın ardından ise yine hafta sonu ligde deplasmanda karşılaşacağı Uşakspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

MAÇ ASPOR’DAN

NAKLEN YAYINLANACAK

Öte yandan, Ispartaspor’un bugün kendi sahasında Sincan Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı kupa maçlarını naklen yayınlama hakkı elinde bulunan aspor tarafından naklen yayınlanacak.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °