Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ziraat Mühendisleri Odası Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk; Tüm Meslektaşlarımın Günü Kutlu Olsun

Ziraat Mühendisleri Odası Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk; Tüm Meslektaşlarımın Günü Kutlu Olsun

ISPARTA 11.01.2023 19:00:00 0
Ziraat Mühendisleri Odası Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk;  Tüm  Meslektaşlarımın Günü Kutlu  Olsun

Ziraat Mühendisleri Odası Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk, 10 Ocak ‘Dünya Ziraat Mühendisleri Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

Türkiye’de tarım öğreniminin 177. yıl dönümü dolayısıyla ülkemizin tarımda ve üretimde kalkınmasına emek veren Ziraat Mühendislerinin Günü’nü kutlayan Ziraat Mühendisleri Odası Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk, Bir ülkenin kalkınmasında Tarım ne kadar önemliyse Tarımın Kalkınmasında da Ziraat Mühendislerinin o kadar önemli olduğunu vurguladı. 

 

Başkan Kobuk, mesajında şu görüşlere yer verdi; “10 Ocak 1846 da Ziraat Mektebinin kurulmasıyla ziraat eğitim öğretimi başlamıştır. Bu vesile ile 10 Ocak Ziraat Mühendisleri Günü olarak kutlanmaktadır. Meslek ve meslektaşlar olarak birbirimizden sorumluyuz.

"Uzmanlık alanımızda, meslek etiğine bağlı olarak ilkeli davranışlarımız" zamanla mesleğimizin gereken değeri almasını sağlayacaktır. Birlik ve bütünlük içerisinde haklarımızı arayacağımız, insanlık var oldukça tarımsal üretimin mutlak gerekliliğini anlayacağımız daha nice seneler diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Ziraat  Mühendisleri Gününü kutluyorum” dedi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °