Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ziraat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilcisi; Mehmet Kobuk Oldu

Ziraat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilcisi; Mehmet Kobuk Oldu

ISPARTA 27.01.2022 14:30:00 0
Ziraat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilcisi; 
Mehmet 
Kobuk
Oldu
Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğinde Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Kobuk getirildi.
 
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilciliğinin Genel Kurulu 18 Aralık 2021 tarihlerinde yapıldı. Yapılan seçimde İl Temsilciliğine Mehmet Kobuk ve yönetimi getirildi.  
ODANIN 28. GENEL KURULU YAPILDI
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası 48. Dönem Olağan Genel Kurul Çalışmaları Kapsamında Isparta İl Temsilciliği ve İl Delege Seçimlerinin de yer aldığı genel kurul toplantısı geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirildi. Tarım Orman İl Müdürlüğü Toplantı salonunda saat 10:00’da başlayan toplantı; Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ve Divanının oluşturulması ile devam etti. Temsilcilik çalışmalarının görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi ve adayların belirlenmesinin (İl temsilciliği 2 asil, 2 yedek, 2 genel kurul delegesi) seçimleri yapıldı. Saat 13:00 ila 17:00 arasında gerçekleştirilen seçimler neticesinde İl Temsilciliğine Mehmet Kobuk ve yönetimi getirildi.  
KOBUK; “ÜYELERİMİZE EN İYİ HİZMETİ
VERMENİN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ”
Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğinde Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Kobuk, böyle önemli bir göreve getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ben ve yönetim kurulum ile birlikte üyelerimize en iyi ve en güzel hizmeti vermenin çabası içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °