Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Zam Yağmuru Hız Kesmiyor! Isparta’da 12 Kg Mutfak Tüpü Kaç TL Oldu? Yuh Artık Dedirten Fiyat!

Zam Yağmuru Hız Kesmiyor! Isparta’da 12 Kg Mutfak Tüpü Kaç TL Oldu? Yuh Artık Dedirten Fiyat!

EKONOMİ 13.08.2023 13:51:00 0
Zam Yağmuru Hız Kesmiyor!  Isparta’da 12 Kg Mutfak Tüpü Kaç TL Oldu? Yuh Artık Dedirten Fiyat!

Vatandaşların bütçelerine dair kötü haberler gelmeye devam ederken her evde kullanılabilecek ürünlerin fiyatları da değişiyor. Zam yağmuru tüm hızıyla sürüyor. 2021 yılında 83 TL olan 12 kg mutfak tüpü dün yapılan zamla tüpün fiyatı 500 TL’yi bile geçerek 502 liraya yükseldi. 

Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz ve sorunlar vatandaşların cebine yansımaya devam ediyor. Bu nedenler insanlar geçinme sorunu yaşamaya başladılar. Son bir ay içerisinde günlük ihtiyaçların neredeyse tamamına zam geldi. Bu zamlardan nasibi alan bir ürün de mutfak tüpü oldu. 12 kg mutfak tüpü fiyatları değişirken yeni fiyatları vatandaşlar da merak ediyorlar. Isparta’da tüp satışı yapan firmalarında yeni fiyatları da açıklandı.

12 KG MUTFAK TÜPÜ ISPARTA’DA KAÇ TL OLDU?

Isparta’da ve ilçelerinde tüp fiyatları yeniden belirlendi. Mutfak tüpü kullanan vatandaşların ceplerinden çıkacak olan paralar belirlendi. Buna göre 12 kg mutfak tüpünün Uşak fiyatı 502 TL olarak uygulanmaya başlandı. Aygaz, İpragaz ve diğer tüp şirketleri tarafından yapılan satışlarda bu fiyat uygulanırken vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak için yapmaları gereken harcama tutarları da yükseldi.

KAMPANYALAR YAPILIYOR!

Tüp fiyatlarında meydana gelen yükselişlerin ardından insanlar fiyat indirimi kampanyalarını merak etmeye başladılar. Bazı firmalar tarafından müşterilere çeşitli tutarlarda indirimler uygulanabiliyor. Bu indirimler dönemlik olurken kampanyaya katılan müşteriler daha düşük fiyatlarla mutfak tüpü satın alabiliyorlar. Bu fırsatları kaçırmak istemeyenlerin firmaların resmi internet sitelerini takip etmeleri gerekiyor.

FİYATLAR DAHA DA ARTAR MI?

Mutfak tüpü fiyatlarının oldukça artmasının ardından vatandaşlar fiyatların daha da artmasından endişe ediyor. 

 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °