Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yönetim Uyuma; Takımına Sahip Çık!

Yönetim Uyuma; Takımına Sahip Çık!

ISPARTA 14.12.2021 11:45:00 0
Yönetim Uyuma; 
Takımına 
Sahip 
Çık!
Ispartaspor’un özellikle kendi sahasında oynadığı maçlarda Federasyon tarafından görevlendirilen hakemler tarafından adeta biçilmesine ve galip gelmemesi için büyük çaba harcanmasına taraftarlardan büyük tepki var. Bu konuda Taraftarlar; “Hakemler Ispartaspor’u şampiyon yaptırmamakta kararlı görünüyor. Bu konuda yönetimin acilen Federasyon nezdinde girişimlerde bulunması lazım” dediler.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve kurduğu müzevazi takımıyla zirveye oynamanın gayreti içinde olan Ispartaspor’un şuanda önündeki EN BÜYÜK ENGEL Hakemler olarak görülüyor.
HAKEMLER TAKIMI ADETA BİÇİYOR!
Zira, Yeşil – Pembeli ekibin özellikle kendi sahasında oynadığı maçlarda Federasyon tarafından görevlendirilen hakemler tarafından adeta sahada biçiliyor. Bunun son örneği geçtiğimiz Pazar günü Isparta Atatürk Stadında oynanan Amedspor maçında görüldü. Maçın hakemi Eren Özyemişçioğlu maçın başından sonuna kadar tüm ikili mücadelelerde Ispartaspor aleyhine faul çalarken, aynı hareketi yapan Amedspor’luları ise görmezden geldi.
TARAFTARLARDAN TAKIMA TEBRİK,
HAKEMLERE BÜYÜK TEPKİ!
Ispartaspor FK sosyal medya hesabındaki habere yorumlarını yazan taraftarlar, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Helal olsun futbolcu kardeşlerimize hem Amedsporu hem taraflı hakemi yendiler. Federasyon Ispartasporun iç saha maçlarına özellikle bu tip hakemleri gönderiyor. Büyük başkanımız Atakan bey bu konuyu federasyon başkanıyla görüşmeli yoksa bizi ilk 5’den uzaklaştıracaklar” paylaşımında bulundular.

Anahtar Kelimeler: uyumatakımınasahipçık yönetim
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °