Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Yönetim – Taraftar El Ele; Ispartaspor 1. Lig'e

Yönetim – Taraftar El Ele; Ispartaspor 1. Lig'e

SPOR 28.08.2022 15:52:00 0
Yönetim – Taraftar El Ele; 
Ispartaspor
1. Lig
 Ispartapor’da yönetim, Amedspor karşılaşması öncesi 32 Gençlik Taraftar Grubunu ziyaret ederek onlarla bir araya geldi. Ziyarette, Yönetim ile Taraftarlar el ele verip hedefin 1. Lig olarak belirlendiği belirtildi.
 
Ispartaspor’da camia yeni sezon öncesi kenetlendi. Bugün oynanacak Ispartaspor karşılaşması arifesinde yönetim ile yıllarca Ispartaspor’u gerek Isparta Atatürk Stadyumunda gerekse deplasmanlarda destekleyen 32 Gençlik Taraftar Grubu ile bir araya geldi. Geçtiğimiz gün 32 Gençlik Taraftar Grubunu ziyaret eden Ispartaspor Yönetimi ile taraftarlar birlik – beraberlik içinde bir sezon noktasında görüş birliğine vardılar.
“BİZE GÜÇ KATTINIZ”
Söz konusu ziyarette, yeni sezonda izlenecek yol haritasına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Yeşil – Pembeli Yöneticiler, taraftardan tam destek istedi. Yönetimden toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada “Burada siz değerli taraftarlarımız ile bir araya gelmek bizleri daha da güçlü kılmıştır. İnşallah da sezon sonu kulübümüzün tarihine geçecek şampiyonluk kupası ile fotoğraf çekilmek bizlere nasip olur" dedi.
“12. ADAMIN
GÜCÜNÜ GÖRÜYORUZ”
Taraftarının her zaman yanında olduğunu ve bunu her ortamda hissettiğini söyleyen Yöneticiler; “32 Gençlik mensubu taraftarımız biz göreve geldiğimiz günden bu yana her ortamda bizlere gereken değeri göstermiş ve takımlarına gereken desteği sağlamaktadır. Bizler de onların tribünde 12. adam olarak takımı en iyi şekilde desteklemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşaallah yeni sezonda tribünleri tıklım tıklım doldurursak bunu taraftarımızın ilgisi ve takıma olan güveniyle sağlayacağımıza inanıyoruz. Bizlere güvenen, takımına inanan ve sevdası için yollara düşen siz taraftar gruplarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
Toplantının sonunda Taraftarlar, yönetim kuruluyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Anahtar Kelimeler: lige eleıspartaspor1 taraftar yönetim
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °