Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yollar Koronavirüs Kısıtlaması Nedeniyle, Bu Bayramda da Boş Kaldı!

Yollar Koronavirüs Kısıtlaması Nedeniyle, Bu Bayramda da Boş Kaldı!

ISPARTA 14.05.2021 10:08:00 0
Yollar Koronavirüs Kısıtlaması Nedeniyle, 
Bu Bayramda da
Boş Kaldı!
Tam kapanma tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması nedeniyle Isparta’ya girişi bulunan Karayolları da boş kaldı. Yol üzerinde bulunan az sayıda aracın büyük çoğunluğunu ağır tonajlı araçların oluşturduğu görüldü.
 
YOLLAR BU
BAYRAMDA DA BOŞ…
Isparta’da Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma kararlarıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ve şehirler arası seyahat kısıtlaması nedeniyle Ispara’nın girişleri olan gerek İstanbul Yolu ve Eğirdir Karayolu gerekse Antalya Karayolu’nda bayram olmasına rağmen çok az sayıda araç olduğu ve yol üzerinde bulunan bu araçların da  büyük çoğunluğunu ağır tonajlı araçların oluşturduğu dikkat çekiyor.
BELGESİ OLMAYANLAR
DENETİMDEN GEÇEMİYOR
Şehrin giriş ve çıkışlarında yani İstanbul yolunda SDÜ önündeki, Eğirdir yolunda Büyük Gökçeli Kavşağında ve Antalya yolunda Sav Kavşağında bulunan Trafik Kontrol Noktalarındaki polis ekipleri denetimlerde bulunarak, kısıtlama kararlarından muaf olmayanlara ya da seyahat izin belgesi bulunmayanlara cezai işlem uyguluyor.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °