Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yılmaz Şener İlkokulu’nun İlk Müdürüne; Vefa Örneği

Yılmaz Şener İlkokulu’nun İlk Müdürüne; Vefa Örneği

ISPARTA 24.11.2022 17:53:00 0
Yılmaz Şener İlkokulu’nun İlk Müdürüne;  Vefa Örneği

Isparta’nın en gözde okullarından olan Yılmaz Şener İlkokulu’nda çok güzel bir vefa örneği töreni gerçekleştirildi. Okul Müdürü Baki Yazan tarafından, okulun ilk Müdürü olan ve okulu yaptıran Yılmaz Şener’in Gelini olan Meltem Şener’e okula yapmış olduğu hizmet ve katkılarından dolayı Teşekkür Plaketi verildi.

 

Geçtiğimiz Haziran ayında Yılmaz Şener İlkokulu Müdürlüğüne atanan Baki Yazan, Okul Müdürlüğü görevini başarıyla yürütürken, okulu yaptıran merhum Yılmaz Şener’in Gelini olan Okulun İlk Müdürü Meltem Şener’i unutmadı.

MÜDÜR YAZAN; “HİZMETLERİNİZ

İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Okul Müdürü Baki Yazan, konu ile ilgili olarak dün makamında bir tören düzenledi. Törene; Okulun İlk Müdürü Meltem Şener’in yanı sıra Eşi Mesut Şener ve Öğretmenler katıldı. Duygulu anları yaşandığı törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Baki Yazan; “Öncelikle Isparta’nın saygın ailesi olan Şener ailesine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu ailenin atası olan ve okulumuzu yaptıran ve okulumuzun adını taşıyan Merhum Yılmaz Şener’i e Allah’tan rahmet diliyorum. Okulumuzun ilk Müdürü olarak verdiğiniz hizmetlerle okulumuz bugün bu hale gelmiştir. Sizleri, sizlerin çok kıymetli hizmetlerinizle bıraktığınız yerden devam ettirmekte olduğumuz ben ve benden önceki müdürlerimiz okulumuzu bıraktığınız noktadan daha iyi noktalara getirme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sonuç olarak okulumuzda yaptığımız çalışmalarımız hakkında hem sizleri bilgilendirmek hem de döneminizde yaptığınız çok değerli hizmetler anısına size Teşekkür Plaketi vermek istiyoruz Size, eşiniz Mesut beye ve rahmetli Yılmaz Şener’e verdiğiniz hizmetlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ŞENER; “HATIRLANMAK

ÇOK GÜZEL

Daha sonra bir konuşma yapan Meltem Şener de konuşmasında; “Böyle bir vefa duygusu ile bizleri bir araya getirdiğiniz için teşekkür ederim. Hatırlanmak gerçekten güzel bir durum. Bu beni son derece mutlu etti. Bizim dönemimizde tabi bu kadar imkan yoktu. Biz o imkansızlıklar içinde okulumuza en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduk. Okulumuza bir şeyler yapmaya, bir şeyler kazandırmaya çalıştık.

“BAŞARILARINIZIN

DEVAMINI DİLİYORUM”

Gerek, Yılmaz Şener babamızın adını taşıyan okulumuza verdiğiniz hizmetlerden dolayı gerekse böyle bir düşünce ile bizleri onurlandırdığınız için size teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

TEŞEKKÜR VE VEFA PLAKETİ

Konuşmaların ardından Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Baki Yazan tarafından, okulun ilk Müdürü olan ve okulu yaptıran Yılmaz Şener’in Gelini olan Meltem Şener’e Teşekkür Plaketi takdim edildi.

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °